kanka sil yukle uygulamayiYa beyler yardım edin telefon çöküyor ödeme sayfasında kafayı yiyeceğim
Yaptım kanka 3 kere yaptım abimin telefonunda da aynı sorun ondada sil yükle yaptımkanka sil yukle uygulamayi
bende de hata veriyordu sildim yukledim duzeldiYaptım kanka 3 kere yaptım abimin telefonunda da aynı sorun ondada sil yükle yaptım
bluestack tarzı uygulama üzerinden deneyin eğer ne olduğunu nasıl bir program olduğunu biliyorsanizYaptım kanka 3 kere yaptım abimin telefonunda da aynı sorun ondada sil yükle yaptım
garanti bonus kampanyası nerde göremedim( PTT AVM ) AMD Ryzen 7 7800X3D İNVENTUS BİLGİSAYAR SATİCİSİ
**** SADECE MOBİL UYGULAMADA GEÇERLİ. ****
KUPON KODU **** NET10 ****
PTT AVM DE indirim kuponu ve Garanti Bankası BONUS kampanyası ile 12.736,75 TL.
Ayrica
HalkBank paraf kartla almak isterseniz peşin fiyatına 6 Taksit ve PARAF Mobil den kampanyaya katilirsaniz 200 paraf para ile 13.036,75 kuruş a geliyor.
bende de hata veriyordu sildim yukledim duzeldi
Hocam uğraşmak istemedim havale ile ödeme yaptım artık 3D kısmında restart atıyordu telefon mecbur havale ile PTTnin İbana yolladımbluestack tarzı uygulama üzerinden deneyin eğer ne olduğunu nasıl bir program olduğunu biliyorsaniz
Hocam uygulamayı sil tekrar indir uygula hiç bekletme. Ödeme kısmında seninde telefonun çökerse IBANları var havale ödeme seçeneğine tıklayıp ödeyin. 8 liralık bir ücret kesiyor banka gönderince o kadar başka bir olayı yok.Ödeme adımında kupon kayboldu benimde
Eklentin onaylı değil ve güvenlilir olarak işaretlenmemiş. Bu olayı aşana kadar forumda paylaşma.Sonradan alacaklar için: fiyat takibi eklentisi ile takip edebilirsiniz.
Kule tipi olan hangi model hocam? Model söylersen yeterli gelip gelmediğini belirtebiliriz. Sıvı soğutma olma zorunluluğu yok tabii ama kule tipi ne o önemli.HOCAM RX6600 ekran kartı ile darboğaz olur mu bide işlemciye sıvı soğutma gerek var mı şuan kule tipi kullanıyorum
Sorunuza cevapta vermiş olayım özür dilerim dikkat etmedim. 1080p için darboğaz yapacağını zannetmiyorum. İnternette testleri vardır YouTubedan kontrol edersiniz performanslarını.HOCAM RX6600 ekran kartı ile darboğaz olur mu bide işlemciye sıvı soğutma gerek var mı şuan kule tipi kullanıyorum
Hocam Strong M4 kule tipi var bende tek fanlı https://www.hepsiburada.com/strong-...QPtCm1PHi2lsP1_-LIIM5AP71i6TWIbBoCTUwQAvD_BwEKule tipi olan hangi model hocam? Model söylersen yeterli gelip gelmediğini belirtebiliriz. Sıvı soğutma olma zorunluluğu yok tabii ama kule tipi ne o önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sorunuza cevapta vermiş olayım özür dilerim dikkat etmedim. 1080p için darboğaz yapacağını zannetmiyorum. İnternette testleri vardır YouTubedan kontrol edersiniz performanslarını.