Amd Ryzen 7 7800x3d Bonus ile 12.736,75 Tl ***

Ya beyler yardım edin telefon çöküyor ödeme sayfasında kafayı yiyeceğim

HOCAM RX6600 ekran kartı ile darboğaz olur mu bide işlemciye sıvı soğutma gerek var mı şuan kule tipi kullanıyorum

Ödeme adımında kupon kayboldu benimde
Hocam uygulamayı sil tekrar indir uygula hiç bekletme. Ödeme kısmında seninde telefonun çökerse IBANları var havale ödeme seçeneğine tıklayıp ödeyin. 8 liralık bir ücret kesiyor banka gönderince o kadar başka bir olayı yok.

Sonradan alacaklar için: fiyat takibi eklentisi ile takip edebilirsiniz.
Eklentin onaylı değil ve güvenlilir olarak işaretlenmemiş. Bu olayı aşana kadar forumda paylaşma.

1779714888719.webp

1779715006877.webp

HOCAM RX6600 ekran kartı ile darboğaz olur mu bide işlemciye sıvı soğutma gerek var mı şuan kule tipi kullanıyorum
Kule tipi olan hangi model hocam? Model söylersen yeterli gelip gelmediğini belirtebiliriz. Sıvı soğutma olma zorunluluğu yok tabii ama kule tipi ne o önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunuza cevapta vermiş olayım özür dilerim dikkat etmedim. 1080p için darboğaz yapacağını zannetmiyorum. İnternette testleri vardır YouTubedan kontrol edersiniz performanslarını.

Kule tipi olan hangi model hocam? Model söylersen yeterli gelip gelmediğini belirtebiliriz. Sıvı soğutma olma zorunluluğu yok tabii ama kule tipi ne o önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunuza cevapta vermiş olayım özür dilerim dikkat etmedim. 1080p için darboğaz yapacağını zannetmiyorum. İnternette testleri vardır YouTubedan kontrol edersiniz performanslarını.
Hocam Strong M4 kule tipi var bende tek fanlı https://www.hepsiburada.com/strong-...QPtCm1PHi2lsP1_-LIIM5AP71i6TWIbBoCTUwQAvD_BwE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri