Max 60k Macbook Önerisi

BugiBlack

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
Selam dostlar, macbook'tan neredeyse hiç anlamıyorum. Öğrenmek adına sebebiyle öneride bulunursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden. Not: macbook video editleme yazılım işlerinde kullanılacak oyun oynanmayacak.

Selam dostlar, macbook'tan neredeyse hiç anlamıyorum. Öğrenmek adına sebebiyle öneride bulunursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden. Not: macbook video editleme yazılım işlerinde kullanılacak oyun oynanmayacak.
almışken pro al diyecektim en ucuzu 85k olmuş sanırım :/
m5 air 16/512 var 512 gb yetmez muhtemelen m2 ssd takarsın thunderbolt portuna
bence macbook alacaksan pro almalısın 2. el düşünürsen bakabilirsin

almışken pro al diyecektim en ucuzu 85k olmuş sanırım :/
m5 air 16/512 var 512 gb yetmez muhtemelen m2 ssd takarsın thunderbolt portuna
bence macbook alacaksan pro almalısın 2. el düşünürsen bakabilirsin
Hocam m5 ve m4 arasındaki fark nedir?

Dışarıda çalışmal gibi bir planın yoksa mac mini lere de bakabilirsin.

Macbook Air M4 256 GB, başlangıç için çok ideal olucaktır.
Daha 1 hafta önce bundan aldım. Gayet işimi görüyor. Liseli ünili birini bul yapış. Daha üstüne gerek yok bence.

Performans ve fiyat açısından daha mı mantıklıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki 1tb m4'mü yoksa 512 GB m5 sizce?
ramler aynı ise 512gb m5 daha iyi olur bence ek depolama alanı lazım olur ise harici ssd kullanılabilir ama ek masraf o da

Agalar bütçe 70k oldu var mıdır öneriniz?

75K bandına çıkabilirsen baz model M5 MacBook Pro bak bu bütçede Air önermek istemiyorum. İkinci ele de bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri