22k Bütçeye Hazır Sistem Önerisi

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bende elimdeki sistemi satıp bu ayarda bir kasa almayı düşünüyorum ama 3060ti den rx7600 e geçmeye değer mi?

PSU mantıklı seçim olmuş ve kasadan memnun musunuz? Hava akışı nasıl?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bende elimdeki sistemi satıp bu ayarda bir kasa almayı düşünüyorum ama 3060ti den rx7600 e geçmeye değer mi?

PSU mantıklı seçim olmuş ve kasadan memnun musunuz? Hava akışı nasıl?
Sıcaklık değerlerinden memnunum aslında üstteki ve alttaki mıknatıslı hava deliklwri sayesine ısı eşit oranda kasaya dağılıyor

@furkanalagoz reis bu sistemi aldım 1 haftaya yakındır kullanıyorum şuanlık memnunum.
PSU sıkıntılı olduğu için DeepCool olarak değistirip aldım cihaz sağlam çalışıyor performans olarak beklediğim gibi sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu özellik FG denir mi bilmiyorum ama amd de bulunan AMD Fluid Motion Frames seçeneğini aktif ettiğimde bir çok oyunda fps katlanıyor, örnek:
Watch Dogs 2 Ultra da 85-100 den 180-230
Alan Wake 2 Ultra da 50-60 dan 90-110
ben de aynı sistemi aldım dün geldi kullanıyorum sıkıntı yok kardeşim hayırlı olsun ikimize de 😀

o paraya daha iyi bir sistem önerisiyle gelseydin o zaman akıllı?

umarım seni tatmin eder hocam hayırlı uğurlu olsun boş eleştirilere kulağını kapat 😀

ilerleyen zamanlarda kule tipi soğutucu almanı da öneririm hocam paran biriktiğinde

Hocam O fiyata 6 ısı borulu var:

ben de aynı sistemi aldım dün geldi kullanıyorum sıkıntı yok kardeşim hayırlı olsun ikimize de 😀
vay be konulara bakıyordum da sistemi alalı neredeyse 2 yıl olmuş :D hala kullanıyorum tabii kule tipine geçtim o zamandan bu zamana sizin içinde iyi bir deneyim olmuştur umarım

Geri