Sıcaklık değerlerinden memnunum aslında üstteki ve alttaki mıknatıslı hava deliklwri sayesine ısı eşit oranda kasaya dağılıyorHayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bende elimdeki sistemi satıp bu ayarda bir kasa almayı düşünüyorum ama 3060ti den rx7600 e geçmeye değer mi?
PSU mantıklı seçim olmuş ve kasadan memnun musunuz? Hava akışı nasıl?
ben de aynı sistemi aldım dün geldi kullanıyorum sıkıntı yok kardeşim hayırlı olsun ikimize de@furkanalagoz reis bu sistemi aldım 1 haftaya yakındır kullanıyorum şuanlık memnunum.
PSU sıkıntılı olduğu için DeepCool olarak değistirip aldım cihaz sağlam çalışıyor performans olarak beklediğim gibi sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu özellik FG denir mi bilmiyorum ama amd de bulunan AMD Fluid Motion Frames seçeneğini aktif ettiğimde bir çok oyunda fps katlanıyor, örnek:
Watch Dogs 2 Ultra da 85-100 den 180-230
Alan Wake 2 Ultra da 50-60 dan 90-110
Hocam O fiyata 6 ısı borulu var:o paraya daha iyi bir sistem önerisiyle gelseydin o zaman akıllı?
umarım seni tatmin eder hocam hayırlı uğurlu olsun boş eleştirilere kulağını kapat
ilerleyen zamanlarda kule tipi soğutucu almanı da öneririm hocam paran biriktiğinde
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
6 ısı borulu ama 100 tl daha ucuz nasıl oluyor buHocam O fiyata 6 ısı borulu var:
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Hocam Piyasa allak bullak. araştırıp iyisini bulmak gerek6 ısı borulu ama 100 tl daha ucuz nasıl oluyor bu
vay be konulara bakıyordum da sistemi alalı neredeyse 2 yıl olmuşben de aynı sistemi aldım dün geldi kullanıyorum sıkıntı yok kardeşim hayırlı olsun ikimize de![]()