[Anket] Kasa + Psu + Soğutucu Tek Marka Alsanız Hangi Marka Olurdu?

Marka?

• Corsair

• NZXT

• Asus

• MSI

• Lian Lİ

• Deepcool

• Gigabyte

• Cooler Master

• Be Quiet!

• Thermaltake

• Noctua / Antec

• FSP / Vento

• Cougar

• XPG

• Zalman

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,483
Seçeneklerden başka markalar da var tabii ki, aklıma gelenleri yazdım. Sonucu merak ediyorum :)

Markaya değil modele bakacaksın.

Saçma soru.Psu konusunda hangi psu sessiz ve tier listi ise onu alırım.Örnek,Corsair psu lar iyi fakat kasalarını veya soğutucularını beğenmiyorum.Lianli kasalar güzel fakat sıvı soğutucuları bana göre estetik değil.Umarım bu tamamen fantezi konudur.Buna göre alım işlemi yapmayın.

Saçma soru.Psu konusunda hangi psu sessiz ve tier listi ise onu alırım.Örnek,Corsair psu lar iyi fakat kasalarını veya soğutucularını beğenmiyorum.Lianli kasalar güzel fakat sıvı soğutucuları bana göre estetik değil.Umarım bu tamamen fantezi konudur.Buna göre alım işlemi yapmayın.
almak için değil fantezi olarak sordum

.·´¯(_.·´¯(_.·´¯(_ MSI _)¯`·._)¯`·._)¯`·.

Corsair seonic be quit Asus seçmişler asusun kendisi yapmıyor aslında ama yapan firma belli yani oyuzden alınır.
Lian li seçenlervar ama şunların kalitesine yaklasamaz bile.
Tek power iyi senin dediğin gibi soğutma kasa leş

Asus çok şişirme bence Corsair de kaliteli kalıyor garanti süresi uzun

Hepsini set yapacaksan Lian Li. Ama set yapmak mantıksız. Mesela diyelimki asus rog psu'da indirim varken gidipte B+ lian li edge psu almak mantıksız bir seçim olur.

Lian Li kasa soğutucu düşünmeden alırım ama PSU emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri