🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

MasterCard şemasını seçebiliyorlar ama direk kampanya tanımlanır mı bilmiyorum belki hemen belkide diğer ay kampanya tanımlanabilir
bende visa vardı sadece 1 defa bu kampanya çıktı bu sefer mastercard şemasıyla bir tane daha bankakartına başvuru yaptım onaylandıktan ve mobil uygulamada tanımlandıktan sonra kampanya gözüktü ama o sıra herkes de gözükmüyordu, mastercard kartı çıkarğımdan dolayı mı oldu tam emin değilim ama lazımsa başvurun bence

Microsoft store harcaması için ne önerirsiniz ne aldınız 300 liralık?

oynadığım belli başlı 2-3 oyun var zaten hocam onlara da pek giremiyorum vakitden dolayı teşekkür ederim yine de, bana daha kesinlikle alınması gereken ücretli uygulama tarzı lazım
Dolby atmos muydu bir program vardı sesleri iyileştiren şimdi tam hatırlayamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Sanal kartım mastercard , acaba sanal kartlar geçerli midir ? Açıklamalarında ek kartlarda oluyor yazmışlar emin olmak için yazmak istedim.

Sanal kartım mastercard , acaba sanal kartlar geçerli midir ? Açıklamalarında ek kartlarda oluyor yazmışlar emin olmak için yazmak istedim.
world mobil uygulamasını indir hocam ordan kampanya çıkıyorsa ve katılabiliyorsan olur bence

benim kredi kartım troydu telefonla arayıp müşteri hizmetlerinden bu kampanayıyı belirterek mastercarda geçip faydalanabilir miyim dedim ve evet dediler geçiş yaptım. kampanyayı kart gelene kadar tekrar kontrol etmedim. kartı aldığım gün de tekrar world mobilden girip baktığımda tanımlanmıştı kampanyaya katıldım. başta normal bakiye yükleyerek kullandığım mastercard dijital kartımdan yapmaya çalıştığımda işe yaramadı ben de kredi kartımın dijital (sanal) kartından harcamamı yaptım kampanyada direkt işlemlere düştü halletim bu şekilde. konu için de teşekkürler bu ay ilk defa gördüm faydalandım sayenizde.

MasterCard şemasını seçebiliyorlar ama direk kampanya tanımlanır mı bilmiyorum belki hemen belkide diğer ay kampanya tanımlanabilir
Kart başvurusu yaptıktan ve tl kart numarası mobil uygulamada gözüktükten sonra kampanya tanımlanıyor. Hemen kampanyaya katılabiliyorsunuz, kart teslim edildiğinde karta şifre belirleyip oyun satın alabilir ve hemen faydalanabilirsiniz.

apple gelen var mı bu ay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,315
Üyeler
196,926
Son üye
EmX0
Geri