bende de çıkmıyorŞuan alınmıyor galiba
Nasıl alınıyor anlatır mısınBip ve zubizu ücretsiz 2 aylık pazarama plus üyeliği veriyor yoksa onunla alabilirsiniz
O nasıl oluyorZaten sepette 350 lira diyor kupon kullanınca 500 den kuponu görüyor yani kuponla ürün 300 e düşüyor ne anladım da ben bu işten...
Direkt hesaba tanımlanan kuponları kullanınca ana fiyattan düşüyor ama dijital kod olarak alınan kodlar indirimli fiyattan düşüyor diye biliyorum.https://www.pazarama.com/amd-ryzen-...5-w-tray-kutusuzfansizislemci-p-9063270187018 bunu alsam sepette 5449 mu düsecek simdi
tesekkur ederim, benim karta taksit yapmıyolarmis ya olsa iyiydiDirekt hesaba tanımlanan kuponları kullanınca ana fiyattan düşüyor ama dijital kod olarak alınan kodlar indirimli fiyattan düşüyor diye biliyorum.
Pazaramanın her kuponu böyle. İndirim olan fiyattan değil indirimsiz fiyatından düşüyor. İndirim kuponu kullanınca fiyat daha çok yükseliyor çoğu zaman. Her üründe uber super indirimler! olduğu için pahalıya geliyor.Zaten sepette 350 lira diyor kupon kullanınca 500 den kuponu görüyor yani kuponla ürün 300 e düşüyor ne anladım da ben bu işten...
İndirimsiz fiyattan düşüyor