İtopyada sabahtan beridir çıkmıyorum şöyle bir indirimi cidden gözlerim görmedi, öncelikle konu ve güzel bir fırsatı bize anında sunduğun için çok teşekkür ederim güzel dostum, varol sağol. <3dostlar yanında oyun hediyesi de var alınır derim
![]()
MSI GeForce RTX 5070 12G INSPIRE 3X OC GDDR7 DLSS 4 192 Bit Ekran Karti | ITOPYA
MSI GeForce RTX 5070 12G INSPIRE 3X OC GDDR7 DLSS 4 192 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile RTX 5070 12G INSPIR 3X OC ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
YAPMA YAV SÜREKLİ bakıyorum hocam sen beni engelledinmi gözükmüyor konun9 tane kalmış
5080 beklediğim için sabahtan beri geziyorum ya 5080 alacağım, ya da göz doktoruna gideceğim.İtopyada sabahtan beridir çıkmıyorum şöyle bir indirimi cidden gözlerim görmedi, öncelikle konu ve güzel bir fırsatı bize anında sunduğun için çok teşekkür ederim güzel dostum, varol sağol. <3
Tüm iyi dileklerim ve güzel dualarım seninle olucak 5080 alman için dua edeceğim.5080 beklediğim için sabahtan beri geziyorum ya 5080 alacağım, ya da göz doktoruna gideceğim.