Modlanmış Iso Tavsiyenize İhtiyacım Var

Reaksiyon skoru
7
Merhaba, şu anda bilgisayarımda Windows 11 Pro kullanıyorum. 1 yıl önce temiz format atmıştım ve tekrardan format atacağım. Bu sefer direkt olarak Microsoft'un kendi sürümünü kullanmak yerine modlanmış windows kurmayı düşünüyorum. Önerileriniz ne olur acaba? Modlanmış Windows kullanmak isteme sebebim hem oyunlarda hemde Autodesk ürünlerinde, Adobe ürünlerinde ve Blender gibi programlarda sıkıntı yaşıyorum Windows hizmetleri arka planda ramımı sömürüyor 16 GB ram mevcut ve şuan yetersiz geliyor sistemi yükseltme gibi bir imkanım şu aşamada bulunmuyor. Bana önerebileceğiniz modlanmış windows 11 isosu mevcut mu?

Merhaba, şu anda bilgisayarımda Windows 11 Pro kullanıyorum. 1 yıl önce temiz format atmıştım ve tekrardan format atacağım. Bu sefer direkt olarak Microsoft'un kendi sürümünü kullanmak yerine modlanmış windows kurmayı düşünüyorum. Önerileriniz ne olur acaba? Modlanmış Windows kullanmak isteme sebebim hem oyunlarda hemde Autodesk ürünlerinde, Adobe ürünlerinde ve Blender gibi programlarda sıkıntı yaşıyorum Windows hizmetleri arka planda ramımı sömürüyor 16 GB ram mevcut ve şuan yetersiz geliyor sistemi yükseltme gibi bir imkanım şu aşamada bulunmuyor. Bana önerebileceğiniz modlanmış windows 11 isosu mevcut mu?
kendin yapmak en guzeli, kendi kullanımına gore duzenlersin, tnctr trby iyi paylasımları var.

Şuanlık 25H2 sürümlerin içinde boşta en az RAM kullanan modlanmış iso budur. 1.6 gb ram kullanıyor.

Genel olarak ne kadar İSO karşıma çıktı 1.8gb ram kullanımından başlıyor.

Şuanlık 25H2 sürümlerin içinde boşta en az RAM kullanan modlanmış iso budur. 1.6 gb ram kullanıyor.

Genel olarak ne kadar İSO karşıma çıktı 1.8gb ram kullanımından başlıyor.

hocam selamlar bunda dil problemi oluyormu daha eldeki teneke bi leptoba kurucam ?

1779967196385.webp
hocam bu dosyayı indirdikten sonra görev zamanlayıcıyı açıp
1779967240571.webp

1779967255948.webp

1779967272134.webp

bu ayarları yapmayı dene win 11de 2.2gb kullanıyor boşta(sistem 6 7 aydır kurulu arka plan işlemleri dahil kullanım)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1779967377696.webp

fc 24 oynarken opera-fifa mm-amd app açık 5.2-6.6 arası gidiyo

Geri