FreeShah
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
Whey bakıyorum. Bu yazdıklarınıza da bakarım mutlaka. TeşekkürlerKreatin alacaksan SSN 1 kiloluk var ondan al derim.
Whey içinse scitec, bigjoy, hardline, supplementler
Whey bakıyorum. Bu yazdıklarınıza da bakarım mutlaka. TeşekkürlerKreatin alacaksan SSN 1 kiloluk var ondan al derim.
Whey içinse scitec, bigjoy, hardline, supplementler
1 kg 750 lira hocam daha iyiben 300 gramlıktan aldım %30+%10 ile 315 tl oluyor sağlam indirim kasımda 425 tl den almıştım
kral şunu kullnadımda kilo aldım diyen kimseyi görmedim ben kilo için bi ürüne bel bağlama benceArkadaslar kilo almak için ne almam lazım
hocam insandan insana sindirimden sindirime değişse de başlarda bir şey yokmuş gibi gelecek ama tabiri caiz hayvan gibi kaslara hasar verip hayvan gibi yedikten sonra zamanla olan bir şey kendimde böyle gözlemledim. Kollarım çok inceydi yiyiorum yiyorum nereye gidiyor vesaire diyodum 3 4 ay sonra bi baktım şekillenmiş sonra kütle koyamadım koyamadım diyordum o 3 4 ayın üzerinden bi 5 6 ay geçti baktım kollarım iyice şişmiş pumpsız şişik duruyor falan kısacası düzenli spor yemek devam.Arkadaslar kilo almak için ne almam lazım
kral şunu kullnadımda kilo aldım diyen kimseyi görmedim ben kilo için bi ürüne bel bağlama bence
Metabolizmam biraz hızlı diyetisyene falan da gittim onun verdiği menüyü uygulamaya çalıştım ama sonrasında iştahım kesildi devam ettiremedim spor yapmak isterim ama hiç kiloya sahip değilim boyuma gore 10-15 kilo normalin altındayımhocam insandan insana sindirimden sindirime değişse de başlarda bir şey yokmuş gibi gelecek ama tabiri caiz hayvan gibi kaslara hasar verip hayvan gibi yedikten sonra zamanla olan bir şey kendimde böyle gözlemledim. Kollarım çok inceydi yiyiorum yiyorum nereye gidiyor vesaire diyodum 3 4 ay sonra bi baktım şekillenmiş sonra kütle koyamadım koyamadım diyordum o 3 4 ayın üzerinden bi 5 6 ay geçti baktım kollarım iyice şişmiş pumpsız şişik duruyor falan kısacası düzenli spor yemek devam.