❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

Creapure sertifikalı getirmemişler neredeyse 2 hafta oldu. %40a varan yazıp düzgün ürünleri %10 indirimle koymuşlar %20-25 bile değil. Yeminle 4 gün boşa bekledik sipariş için beş para etmez kampanya.

Gençler spora yeni başladım sayılır creatine almayı düşünüyorum gerekli mi fark hissediliyor mu bir de hangi marka önerirsiniz bigjoy düşündüm en kaliteli ve vücuduma zarar vermeyecek olanı bulmaya çalışıyorum

Bu markayı ilk çıktığından beri biliyorum ve creatine fiyatına hiç zam gelmemiş.Ona göre alın zamanında bende kullandım fakat hem yandaş partili olması hem de 2 yıl veya 3 yıl içinde nasıl zam almıyor muamma.ALMAN hammaddesi YERSEN

Spirulina alınır

Bence aşırı reklamlarla şişirilmiş bi marka, arkadaşların dediği yandaş parti durumuna çokça katılıyorum, bu tarz ürünleride protein ocean yada hardline den vesaire alabilirsiniz hardline wheyini 2 yıl dan fazla kullandım gayet memnundum ne bi tat kötülüğü ne hazımsızlık hiç bir şey yaşamadım performans olarakta iyiydi açıkçası.

Arkadaslar kilo almak için ne almam lazım
hocam insandan insana sindirimden sindirime değişse de başlarda bir şey yokmuş gibi gelecek ama tabiri caiz hayvan gibi kaslara hasar verip hayvan gibi yedikten sonra zamanla olan bir şey kendimde böyle gözlemledim. Kollarım çok inceydi yiyiorum yiyorum nereye gidiyor vesaire diyodum 3 4 ay sonra bi baktım şekillenmiş sonra kütle koyamadım koyamadım diyordum o 3 4 ayın üzerinden bi 5 6 ay geçti baktım kollarım iyice şişmiş pumpsız şişik duruyor falan kısacası düzenli spor yemek devam.

kral şunu kullnadımda kilo aldım diyen kimseyi görmedim ben kilo için bi ürüne bel bağlama bence
hocam insandan insana sindirimden sindirime değişse de başlarda bir şey yokmuş gibi gelecek ama tabiri caiz hayvan gibi kaslara hasar verip hayvan gibi yedikten sonra zamanla olan bir şey kendimde böyle gözlemledim. Kollarım çok inceydi yiyiorum yiyorum nereye gidiyor vesaire diyodum 3 4 ay sonra bi baktım şekillenmiş sonra kütle koyamadım koyamadım diyordum o 3 4 ayın üzerinden bi 5 6 ay geçti baktım kollarım iyice şişmiş pumpsız şişik duruyor falan kısacası düzenli spor yemek devam.
Metabolizmam biraz hızlı diyetisyene falan da gittim onun verdiği menüyü uygulamaya çalıştım ama sonrasında iştahım kesildi devam ettiremedim spor yapmak isterim ama hiç kiloya sahip değilim boyuma gore 10-15 kilo normalin altındayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,052
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri