Amazondan Aldığım Kulaklık Bozuldu ve Amazon Değişim Kararını Yok Sayıyor

Reaksiyon skoru
111
24 aralık 2026 tarihinde Hyperx Cloud Alpha kablosuz kulaklığı 4200 liraya satın aldım. Kulaklık 1 ay önce arızalandı ses arttırma ve azaltma tuşunu ne tarafa çevirirsem ses artıyordu. Amazonu aradım bana farklı numaralar verdi hepsini aradım HP dahil garantide yardımcı olmadılar bazı araştırmalar yaptım Türkiyede servisi kapanmış. Amazon temsilcileri bana DOA raporu varsa değişim yaparız diyordu. Bende Hyperx ile iletişime geçtim ve Hp kaşeli imzalı değişim kararı aldım. Stoklarda olmasına rağmen Amazon ile irtibatım sonrasında değişim yapamıyoruz iade yapıyoruz tarzında yanıtlar aldım. Ürün stokta var ve garanti süresi dolmadı aynı zamanda elimde DOA raporu var. Arkadaşlar ne yapmam lazım neden Amazon böyle olmaya başladı? Hayal kırıklığına uğradım müşteri olarak .

1-2 gün arayla farkla saatlerde ulaş bazen üst üste 7-8 müşteri hizmetleri aynı şeyi söylüyor, farklı gün veya daha ilerde bidaha yazarsan farklı sonuç alabilirsin, aynı ürün varsa er geç biri değişimi yapacak

1-2 gün arayla farkla saatlerde ulaş bazen üst üste 7-8 müşteri hizmetleri aynı şeyi söylüyor, farklı gün veya daha ilerde bidaha yazarsan farklı sonuç alabilirsin, aynı ürün varsa er geç biri değişimi yapacak
Çok şaşırdım hocam ilk defa servisten değişim raporu olan bir ürünün için iadesini yapalım diye bir yanıt alıyorum

Ben de yıllar önce yaşadım hem kulaklık hem mouse için hatta razer marka sattıkları mouse buradan bile alınma değilmiş arap ülkesinden gelmişti seri numarası tutmuyordu aylarca razer amerika dahil mailleştim bana burada bir eş dostunuz var ise gönderin biz değişimini yapıp geri gönderelim gibi saçma bir cevap verdiler kargo ücreti mouse yi geçerdi resmen neyse kısaca 8 aylık thh sonucu ile misli ile aldım

Çok şaşırdım hocam ilk defa servisten değişim raporu olan bir ürünün için iadesini yapalım diye bir yanıt alıyorum
bizim değişimde ürünün stogu yoktu, sonradan şansa 4-5 stok soktular m hizmetleri başta değişim yapamayız stok az diye falan bişeyler saçmaladı, bi süre sonra tekrar ulaştığımızda aşağı yukarı 1 ay sonra ilk yazıdğımız kişi değişimi sağlamıştı, belli bir dönemde aynı tutumu sergiliyolar sonradan değişiyor, belirli bir standart ve prosedür yok sanki insiyatife göre iş yapıyorlar, o yüzden belli aralıklarla tekrar yazmanız daha iyi olur

2-3 sene önce HyperX'in global iletişim adreslerine ulaşarak çözmüştüm. O zamanlar hiç uğraştırmadan birkaç fotoğraf ve fatura ile yenisini gönderiyorlardı. Halen daha bu hizmet devam ediyor mu bilmiyorum.

2-3 sene önce HyperX'in global iletişim adreslerine ulaşarak çözmüştüm. O zamanlar hiç uğraştırmadan birkaç fotoğraf ve fatura ile yenisini gönderiyorlardı. Halen daha bu hizmet devam ediyor mu bilmiyorum.
Global ile iletişim kurdum video gönderdim gerekli inceleme ve süreçten sonra bana HP onaylı imzalı kaşeli değişim raporunu PDF olarak gönderdiler hocam, ama direk değişimi kendileri yapmadı.

Amazon da ülkemize ayak uydurmaya başladı maalesef. Ben de monitör aldim 22 mayis ta 25 inde aksama kadar teslim edilmesi gerekiyordu bayramdan sonraya kaldi resmen. Musteri temsilcisine bu ayibinizi nasil telafi etmeyi dusunuyorsunuz bari kupon filan tanimlayin dedim umursamadilar bile böyle bir uygulamamjz yok diye. Prime dan cikacagim sanirim. Parayla rezil oluyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon da ülkemize ayak uydurmaya başladı maalesef. Ben de monitör aldim 22 mayis ta 25 inde aksama kadar teslim edilmesi gerekiyordu bayramdan sonraya kaldi resmen. Musteri temsilcisine bu ayibinizi nasil telafi etmeyi dusunuyorsunuz bari kupon filan tanimlayin dedim umursamadilar bile böyle bir uygulamamjz yok diye. Prime dan cikacagim sanirim. Parayla rezil oluyoruz
Satici da amazon un kendisiydi ustelik

Cidden ben çok şaşkınım Amazon baya iyiydi gözümde herşeyi oradan alırdım. Ama değişim garantisi bile yok ürünlerin. Diğer aldığım ürünlerden bile şüphe ediyorum hepsi pahalı ürünler. Demek ki bozulsa falan destek yok.

Değişim raporu var ise thhye başvurun.Muadil ürün sunmak zorundalar ki muadil ürünü ürünün aynısı veya daha üst olmadığı sürece kabu letmeyın

benim bildiğim amazon değişim yapmıyor. para iadesi yapıyor DOA raporu ile. gelen paranın üzerine üzerine biraz koyup cloud III kablosuz alırsın hocam yenilemiş olursun hem

amazon bu aralar çok bozdu. söz verdiği günde teslim etmemeler ( 2 kere ertesi gün teslimi geçiktirdi) ilgisiz tavırlar say say bitmez. 2 aydır amazondan ürün almıyorum bozdular.

benim bildiğim amazon değişim yapmıyor. para iadesi yapıyor DOA raporu ile. gelen paranın üzerine üzerine biraz koyup cloud III kablosuz alırsın hocam yenilemiş olursun hem
Hocam alpha cihazı cloud 3 cihazından cidden daha üst seviye. İkisinide kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri