🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Klavyenin kokusunu falan satmıyorlar dimi bu fiyata eminiz yani bi bit yeniği yok? Manyetik switch bu kadar ucuz bir teknoloji miymiş aşağı yukarı 20 25 dolara gelişi vardır bunun o zaman
Orjinal ürün 130 dolardan 99.99 a düşmüş global de ona rağmen çok ucuz acaba bozuk ürünleri mi kitliyorlar yada çakmasını mı satıyorlar diye düşündürttü

Herhangibir sıkıntıda adamlara ulaşamazsınız paranızı almanız biraz sürer icra ile alıyorsunuz parayı

Klavyenin kokusunu falan satmıyorlar dimi bu fiyata eminiz yani bi bit yeniği yok? Manyetik switch bu kadar ucuz bir teknoloji miymiş aşağı yukarı 20 25 dolara gelişi vardır bunun o zaman
bi ara yine bu fiyatlardaydı düşüyo zaman zaman çok satıldı bu forumda

Ürün kötü maalesef, malzeme kasa kalitesi ayrı kötü switch pcb kalitesi ayrı kötü. 1.5 ederi bile değil bence %75 olmasa. Ayrıca eski manyetik klavyelerden birisi. Fun 60 Pro veya GGnin getirdiği yeni dareulara bakılabilir bunun yerine %60 bozmuyorsa.

Ürün kötü maalesef, malzeme kasa kalitesi ayrı kötü switch pcb kalitesi ayrı kötü. 1.5 ederi bile değil bence %75 olmasa. Ayrıca eski manyetik klavyelerden birisi. Fun 60 Pro veya GGnin getirdiği dareulara bakılabilir bunun yerine %60 bozmuyorsa.
Aynen öyle trde şişirilmiş fiyatlardan dolayı iyi gibi geldi millete buda rezalet

Bir kumar oynamak istiyorsanız oynayabileceğiniz en mantıklı kumar . 1 bilet ben aldım 😂

Bu ürünü aldım türlü türlü sorun yaşadım basılı kalma basmama ve yay sesi sorunu ayrıca ses hissiyatı rezalet kısacası almayın

Aga ben bu ürünün siyahını almıştım ilk geldiğinde uzun süre kullanıp sattım, bir sorun yaşamamıştım, ses konusunda tatmin etmeyebilir ama anlatıldığı da kadar kötü değildi, şimdi de beyazını aldım,

Geri