toplanır fakat paramgüvende komisyonu bir ufak tuzlu kaçacaktır25k bandında 2.el kasa toplanır mi düzgün bir şey sizce Balıkesir'de yaşıyorum çoğu parçayı PG ile alicam
Mantıklı geldi fiyatı5k daha zorla canım 2. El veya toplamakla felan uğraşma ddr5 sistem mis gibi fp
![]()
Hala onunla satış yapan var mı?toplanır fakat paramgüvende komisyonu bir ufak tuzlu kaçacaktır
Uzun zamandir bir şey almadım satmadım bi o geldi aklıma kargo olarakHala onunla satış yapan var mı?
Ddr5 sistem 2. El ile uğraşma hiç sana mis gibi bi monitör patlatim durMantıklı geldi fiyatı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de monitör önerisi alabiliriyim 5k civarında yeni konu açıp kalabalık yapmayayim
hangı sehırdesın25k bandında 2.el kasa toplanır mi düzgün bir şey sizce Balıkesir'de yaşıyorum çoğu parçayı PG ile alicam
Bende Bunu Atacaktım Hazır Stok Varken Yapıştırsın .5k daha zorla canım 2. El veya toplamakla felan uğraşma ddr5 sistem mis gibi fp
![]()
Balıkesir edremithangı sehırdesın
cevrende toptancı bılgısayarcı bulabılırsen bu fıyata guzel sıstem toplarsın ben bugun aldım daha xfx9060xt 16 gb gen4 m2 ssd 1 tb 7500f 6 bakır borulu sogutma corsair vegance 6000mhz cl36 ram sıfır parcalar 39 bıne topladı adamBalıkesir edremit
![]()
FAZEON X27F250S 27" 240Hz 0.5ms RGB HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast VA Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X27F250S 27" 240Hz 0.5ms RGB HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X27F250S ITOPYA.COM'dawww.itopya.com