nevermore004
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Baba 6k çok değil mi üç tane kasa fanı için
Sıkıntı kardeşim ya
Baba 6k çok değil mi üç tane kasa fanı için
Sende nasıl 5400 laAlıntıyı görüntüle
Sıkıntı kardeşim ya
kodu bakiyesi cartı curtu vardırSende nasıl 5400 la
Kod varda bizde alalımkodu bakiyesi cartı curtu vardır
Kanım donduAlıntıyı görüntüle
Sıkıntı kardeşim ya
Hocam daha da indirimli almışsınız. Kod mu var?Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı kardeşim ya
Özelden yazdım buraya yazmıyım ban falan yeriz şimdi, reklama girmesin.Kod varda bizde alalım
Kanım dondu
Hepsi farklı modelBu lian li fanların isminde bulunan SL TL CL terimleri ne ifade ediyor
hani bizeÖzelden yazdım buraya yazmıyım ban falan yeriz şimdi, reklama girmesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi farklı model
500 TL üstüne hem 1200W hem de platinum SX-P varken edge almayaydın iyiymiş.Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı kardeşim ya
Lian li nin bütün wireless modelleri tek bir kontrolcü ile kontrol edilebiliyor, ama 8 fandan fazla takma görmüyor uygulama diye biliyorum haberin olsunSl inf wireles ile TL Lcd fanlar aynı alıcı ile kullanılabilir mi
Kanki bu modeldeki USB header çoklayıcısı lazımdı özellikle ondan dolayı, bir de sistemim 600w falan çekiyor 1000 kâfi500 TL üstüne hem 1200W hem de platinum SX-P varken edge almayaydın iyiymiş.
v100r kasama alıcam alta iki tane 140lık reverse yana 3 tane reverse arkaya da normal düşünüyorum stok fanları çıkarıp set olarak önerin var mıLian li nin bütün wireless modelleri tek bir kontrolcü ile kontrol edilebiliyor, ama 8 fandan fazla takma görmüyor uygulama diye biliyorum haberin olsun
Bunlar var 8 küsürdü bunlar![]()
Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD 3x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12RTLLCD1W3B.00) - incehesap.com
Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD 3x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12RTLLCD1W3B.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com