Emirgan sahil kenarındaki o koskoca villalardan satılık olanların hepsini alırım hepsini tapusunu kendime yaparım sülalede sevdiğim kişileri oturturum sonrada içlerine.
bana ve sülaledeki sevdiklerime son kasa g63amg ve s serisi maybach çekerim günlük kullanım için.biraz şımarıklık için Ferrari sf90,porsche 911 gt3 çekerim (aklıma gelenler tabş başka sevdiğim makinalarıda alırdım)
Mercedes travego otobüs ve 2023 model mercedes actros alırım ve bunları koyacak bir mekan alırım artık ne deniliyorsa ona bilmiyorum.(otobüs ve tırları çok seviyorum)
Helikopter veya jet alırım fakat kullanmam gibime geliyor çünkü korkuyorum bu tarz şeylerden.mecbur almışken bunları koyacak yeride almam lazım.
Kesinlikle yat alırım bana ve sülaledeki sevdiklerime.küçük olmasın büyükde olmasın orta halli bir şey.ve bunları koyacak marine mi ne diyorlardı onuda alırım kiralik istemem satılık olsun onu aliyim.
Motorsiklet den her ne kadar korksamda villamda dursun ara sıra sürerim belki hevesimi atarım diye kawasaki ninja h2 alırım kendime.
Köyede namımın geçecek bir şekilde villa yapıtırırım.bana ve sülaledeki sevdiklerime
Garibana,yetime,durumu kötü olanlara,kimsesizlere destek olmak için hayır kurumu açarım.
Güzel ve değerlenecek yerlerden ne olur ne olmaz diye arsalar alırım.
Ne olur ne olmaz diye kendimi garantiye almak için emirgan sahil çevrelerinden villa olmasa bile normal müstakil evleri alırım bir kaç tane.
Ne olur ne olmaz diye birkaç tane işlek yerlerden hazır durumda işletilen dükkanlardan satın alırım.
(Şuanlık aklıma gelenler bunlar)
(459 miyon tl cik ediyormuş bu yazdıklarımı boşver emirgan sahilde 2 ev bile alamam bu parayla

bana 100 milyon dolar lazım sanırım.)