10m Usd ile Ne Yapardiniz

100 Milyon çok az. Siz garibanlara belki çok görünebilir. Ben o parayı sermaye olarak kullanıp, bir gün içinde Kıbrıs'ta katlardım. Bütün Kazino'ları iflas ettirirdim.

10m dolar sanırım benim yapmak istediğim herşeye yeter. önce hemen dublex bir ev alırım. bir tane 2012 model ikinci el mercedes e250 alırım. sonra gider bizim köyü satın alırım kim var kim yok arsa ev inek herşeyi sonra köylüleri köyden kovarım. orayı öyle bırakır çıkarım. sonra nefret ettiğim isimler listem var o listeyi elime alırım bu isimlerle görüşürüm sana şu kadar para teklif ediyorum benim için çalışacaksın her gece 10 dan sabah 5e kadar barda etek giyip kıvırtacaksın diye teklif yaparım kişiye göre ne kadar kabul para isterlerse artık. 100k tl gsye bağış yaparım ek olarak ahmet kutucuya saç ektirme masraflarını üstlenirim. geri kalan parayıda sanırım müstakil gayrimenkule yatırırım veya arsalara onların pasif geliriyle yaşarım. ( ironi falan yapmıyorum gerçekten hayalim bu)

100 Milyon çok az. Siz garibanlara belki çok görünebilir. Ben o parayı sermaye olarak kullanıp, bir gün içinde Kıbrıs'ta katlardım. Bütün Kazino'ları iflas ettirirdim.
Kazino mu djfjkgkgkgkg kazandığın parayla da Türkçe kursuna yazılirsin artık

yatırım fonu diye saaadet zinciri kurup zengin kim var kim yok paranızı işletiyorum borsada diye alıp 10m dolar ile onlara ödeme yapardım ne kadar para geldikçe yeni katılanları ödeyip zirveyi gördüğüm noktada türkiyenin ceza iadesi olmayan bir ülkeye kaçar daha sonra maldivlerden bir ada satın alırdım

Emirgan sahil kenarındaki o koskoca villalardan satılık olanların hepsini alırım hepsini tapusunu kendime yaparım sülalede sevdiğim kişileri oturturum sonrada içlerine.

bana ve sülaledeki sevdiklerime son kasa g63amg ve s serisi maybach çekerim günlük kullanım için.biraz şımarıklık için Ferrari sf90,porsche 911 gt3 çekerim (aklıma gelenler tabş başka sevdiğim makinalarıda alırdım)

Mercedes travego otobüs ve 2023 model mercedes actros alırım ve bunları koyacak bir mekan alırım artık ne deniliyorsa ona bilmiyorum.(otobüs ve tırları çok seviyorum)

Helikopter veya jet alırım fakat kullanmam gibime geliyor çünkü korkuyorum bu tarz şeylerden.mecbur almışken bunları koyacak yeride almam lazım.

Kesinlikle yat alırım bana ve sülaledeki sevdiklerime.küçük olmasın büyükde olmasın orta halli bir şey.ve bunları koyacak marine mi ne diyorlardı onuda alırım kiralik istemem satılık olsun onu aliyim.

Motorsiklet den her ne kadar korksamda villamda dursun ara sıra sürerim belki hevesimi atarım diye kawasaki ninja h2 alırım kendime.

Köyede namımın geçecek bir şekilde villa yapıtırırım.bana ve sülaledeki sevdiklerime

Garibana,yetime,durumu kötü olanlara,kimsesizlere destek olmak için hayır kurumu açarım.

Güzel ve değerlenecek yerlerden ne olur ne olmaz diye arsalar alırım.

Ne olur ne olmaz diye kendimi garantiye almak için emirgan sahil çevrelerinden villa olmasa bile normal müstakil evleri alırım bir kaç tane.

Ne olur ne olmaz diye birkaç tane işlek yerlerden hazır durumda işletilen dükkanlardan satın alırım.

(Şuanlık aklıma gelenler bunlar)

(459 miyon tl cik ediyormuş bu yazdıklarımı boşver emirgan sahilde 2 ev bile alamam bu parayla 😢 bana 100 milyon dolar lazım sanırım.)
Hakaret etmek için söylemiyorum da ülkenin yüzde doksanı bu şekil sonradan görmeye çok meraklı.Adamın eline bir şekilde giren çıkansız 100 bin lira para giriyor ne yapacaksın diyorum iphone 17 alırım diyo.O parayla bunları yapacağına kendine yatırımlık iş kursan hayatın boyunca çalışmadan yaşarsın.

Hakaret etmek için söylemiyorum da ülkenin yüzde doksanı bu şekil sonradan görmeye çok meraklı.Adamın eline bir şekilde giren çıkansız 100 bin lira para giriyor ne yapacaksın diyorum iphone 17 alırım diyo.O parayla bunları yapacağına kendine yatırımlık iş kursan hayatın boyunca çalışmadan yaşarsın.
Hocam zaten ömrüm hayatınca yeticek bir param varsa dahada fazlası için niye kendimi yoriyimki.geri kalan ömrümü kendi rahatlığım ve sevdiklerim için harcarım nede olsa ölüp gidicez bi gün.he ama 10mn dolar benim dediklerime yetmiyor o ayrı konu 😀

et döneri tadardım birde her gün duble iskendender her öğün

Geri