❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 17-30" Monitör Tutucu 850 TL

Püü yine kaçtı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçırdıkça ucuzluyor ucuzladıkça kaçırıyorum. Döngüye girdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cam masa kullanan var mı? Bunu bağlarken geniş bir parça ile desteklesem camı patlatır mı?

Alacaktım, sayfayı her yenilediğimde 50 TL zam geliyor 1099 TL oldu :ROFLMAO:

Hep ben aldıktan sonra indirime giriyor. Küfür ettirecekler sonunda 3 adedine bayram öncesi 3825Tl verdim :peeposad:

masa cam diye 2 tane f80 ambalajı dahi açılmamış bi şekilde yatak altında bekliyor , masa değişince kullanmaya başlicem . cam masaya takmanı tavsiye etmem her ne kadar tamperli de olsa patlatır köşeden bence
O sebeple alamıyorum temas noktasına tahta koyup sıkma gibi bir düşüncem var ama rezillik çıkar diye korkuyorum.

O sebeple alamıyorum temas noktasına tahta koyup sıkma gibi bir düşüncem var ama rezillik çıkar diye korkuyorum.
yapma hocam ben evdeki diğer f80 ile hafiften yoklayayım dedim kardeşimin monitörünü masanın kenarında denim dedim yavaş yavaş bırakayım dedim zerre güven vermiyor altındaki mengene dümdüz yapışmıyor zaten bir tık eğri giriyor monitörde ağırlık yapınca küçük bi noktaya tüm yük geliyor oradan tuzla buz eder

yapma hocam ben evdeki diğer f80 ile hafiften yoklayayım dedim kardeşimin monitörünü masanın kenarında denim dedim yavaş yavaş bırakayım dedim zerre güven vermiyor altındaki mengene dümdüz yapışmıyor zaten bir tık eğri giriyor monitörde ağırlık yapınca küçük bi noktaya tüm yük geliyor oradan tuzla buz eder
Masa almak daha mantıklı o zaman teşekkürler.

Geri