Hocam fiyat olarak benzer modeller. İki modeli de deneyimlemedim. BilemiyorumFuxi h7 den geçeceğim değer mi ki![]()
Hocam fiyat olarak benzer modeller. İki modeli de deneyimlemedim. BilemiyorumFuxi h7 den geçeceğim değer mi ki![]()
Sağdan soldan kırıldı fuxi 7 menteşeleri kötü bantlı kullanıyorum çalışıyor hâlâ ama daha iyi bi kulaklık ise geçmek isterdim.Bütçem 2kHocam fiyat olarak benzer modeller. İki modeli de deneyimlemedim. Bilemiyorum
Z1 SE modelini neredeyse 1 senedir yoğun kullanıyorum. Şarj süresi yeterli. Tuş hissiyatı ve sensör kalitesi iyi. Hiçbir sorun yaşamadım. Elimde rival 3 ve attackshark X3 vardı. Onlardan kalite olarak hiçbir farkı yok.klasik trendyol mousesine benziyor albenisi olan bir ozelligini gormedim sirf turk malı diyemi bu konular
Hocam deri ped yazın terletiyor mu? Bu kulaklığa kumaş pedde yokmuş sanırım yazın işkence olurZ1 SE modelini neredeyse 1 senedir yoğun kullanıyorum. Şarj süresi yeterli. Tuş hissiyatı ve sensör kalitesi iyi. Hiçbir sorun yaşamadım. Elimde rival 3 ve attackshark X3 vardı. Onlardan kalite olarak hiçbir farkı yok.
2025 yılında se modelini 750 TL ye aldım. Z1 modeli için bence iyi fiyat.
Hocam kulaklığı denemedim.Hocam deri ped yazın terletiyor mu? Bu kulaklığa kumaş pedde yokmuş sanırım yazın işkence olur
He pardon yanlış anladımHocam kulaklığı denemedim.
Ne sorun yaşadığınızı açıklasaydınız da insanlar ona göre karar verseydi?Sorunlu mouse almayın.
2024'den beri piyasada olan bir mouse, kronik sorunlu. Basit bir google araştırması ile gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Forumlardaki trendyoldaki şikayetler vs.
Alıntıyı görüntüle vs diye gidiyor.
Hocam sen şanslısın, ama büyük çoğunluk sorun yaşadığı için = sorunlu mouse. Önermek mantıklı değil, he kumar oynamak isteyenler alsın diyecek lafım yok.Mouse'un yenilenmiş versiyonu çıktı, bu sorunların hiç birisi yok. Bende ilk versiyonu var onda bile dpi tuşunun içe göçmesi dışında sorun yoktu.