Araç kiralanır sanırım orda, direksiyon işi biraz sıkıntı ama toplu taşıma çok iyi değildir diye düşünüyorum.selamlar kktcye gideceğim 1 haftalık için ama pek araştırma yapamadım vaktim olmadı.
toplu taşıma , gidilecek yerler, yiyecek şeyler, birde ulaşımı nasıl hallederim başka önerileriniz varsa onları da beklerim teşekkürler.
Bayram sonrasi 4 5 günlük bende gideceğim. En uygun sitesinden araç kiraladık. 4 günlük 16.5 a geldi.ww t-rocselamlar kktcye gideceğim 1 haftalık için ama pek araştırma yapamadım vaktim olmadı.
toplu taşıma , gidilecek yerler, yiyecek şeyler, birde ulaşımı nasıl hallederim başka önerileriniz varsa onları da beklerim teşekkürler.
hocam araç kiralamakta çok istemiyorum acıkcası ters yön direksiyon falan bilmiyorum biraz daha bakıcamAraç kiralanır sanırım orda, direksiyon işi biraz sıkıntı ama toplu taşıma çok iyi değildir diye düşünüyorum.
mis gibi hocam nerelere gidecksinizBayram sonrasi 4 5 günlük bende gideceğim. En uygun sitesinden araç kiraladık. 4 günlük 16.5 a geldi.ww t-roc
Dubleks bir eve 4 gün 4 gece 21 bin TL ödedik.
Daha önce giden bir arkadas bize klavuzluk edecek![]()