Kktc Gezisi İçin Tavsiyeler

gdsara20

80+
Reaksiyon skoru
15
selamlar kktcye gideceğim 1 haftalık için ama pek araştırma yapamadım vaktim olmadı.
toplu taşıma , gidilecek yerler, yiyecek şeyler, birde ulaşımı nasıl hallederim başka önerileriniz varsa onları da beklerim teşekkürler.

selamlar kktcye gideceğim 1 haftalık için ama pek araştırma yapamadım vaktim olmadı.
toplu taşıma , gidilecek yerler, yiyecek şeyler, birde ulaşımı nasıl hallederim başka önerileriniz varsa onları da beklerim teşekkürler.
Araç kiralanır sanırım orda, direksiyon işi biraz sıkıntı ama toplu taşıma çok iyi değildir diye düşünüyorum.

Bayram sonrasi 4 5 günlük bende gideceğim. En uygun sitesinden araç kiraladık. 4 günlük 16.5 a geldi.ww t-roc
Dubleks bir eve 4 gün 4 gece 21 bin TL ödedik.
Daha önce giden bir arkadas bize klavuzluk edecek 😀😅

Araç kiralanır sanırım orda, direksiyon işi biraz sıkıntı ama toplu taşıma çok iyi değildir diye düşünüyorum.
hocam araç kiralamakta çok istemiyorum acıkcası ters yön direksiyon falan bilmiyorum biraz daha bakıcam
Bayram sonrasi 4 5 günlük bende gideceğim. En uygun sitesinden araç kiraladık. 4 günlük 16.5 a geldi.ww t-roc
Dubleks bir eve 4 gün 4 gece 21 bin TL ödedik.
Daha önce giden bir arkadas bize klavuzluk edecek 😀😅
mis gibi hocam nerelere gidecksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri