🔥İndirim 8600 TL AMD Ryzen 7 7700 Tray

Beyler Fiyat Biraz Fazla Değil Mi ?

Sonuçta 7700x Değil

İşlemcinin fireball olduğunu bilerek alın. 8 çekirdeğe ihtiyacınız yoksa oyun oynayacaksanız hiç bulaşmayın 9600X alın. Pearless Assasin ile soğumuyor pbo dan limit koyarak kullanıyorum.
o dediğiniz 7700X için geçerli değil miydi ? düz x olmayan versiyon aşırı ısınmıyor diye hatırlıyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski indirimler ile yarışamazlar. Son zamanda adam gibi 2 indirim oldu Vatan Ram indirimleri ve 25K 5070 diğerleri idare
acilinden ram indirimleri gelsin ya hep işlemci,psu,ekran kartı gelip duruyor :D

8600tl

Değer mi acaba
9600x ile kafa kafaya bir işlemci. Şuan 9600x 8900 lira civarı amazonda dfsbilgisayar satıcılı 6 taksitle satılıyor. Hem daha güncel olması hem daha serin çalışması dolayısıyla hem de taksit seçeneğiyle ben her türlü 9600x tercih ederim.

o dediğiniz 7700X için geçerli değil miydi ? düz x olmayan versiyon aşırı ısınmıyor diye hatırlıyordum
240mm aio ve pearless assasin ile denedim kasa da Thermaltake fanlar var vantilatör gibi üflüyor ama bana mısın demiyor bana da hayal kırıklığı oldu
acilinden ram indirimleri gelsin ya hep işlemci,psu,ekran kartı gelip duruyor :D
Çok tatlı olur işlemci ve anakart fiyatları bu kadar düşükken ilaç gibi gelir

240mm aio ve pearless assasin ile denedim kasa da Thermaltake fanlar var vantilatör gibi üflüyor ama bana mısın demiyor bana da hayal kırıklığı oldu

Çok tatlı olur işlemci ve anakart fiyatları bu kadar düşükken ilaç gibi gelir
imzanda 270k plus da adam akıllı ölü fiyat görmedim. amd işlemcilerin fiyatı bile sınırlı stok dahi olsa iyi fiyatlar gitti. 270k plus bakıyorum da hep 16.5k aşağısını bi görmedi. piyasa da bu işlemciye talep mi var anlamadım :D

1 hazirandan sonra yükselir piyasa bu indirimleri zor görürüz
bence ram fiyatları düşerse o zaman zor görürüz. bu durumda bi parça eksik kaldımı talep az oluyor. fiyatı şişiren şuanda ssd ile ramlar

Beyler Fiyat Biraz Fazla Değil Mi ?

Sonuçta 7700x Değil
x le arasında resmen hiç fark yok hemde bu 60 w olduğu için az ısınıyo daha mantıklı -30 uv verdim hem fps oyunlarında 50 derece hem 7700x ten %5 daha performanslı

imzanda 270k plus da adam akıllı ölü fiyat görmedim. amd işlemcilerin fiyatı bile sınırlı stok dahi olsa iyi fiyatlar gitti. 270k plus bakıyorum da hep 16.5k aşağısını bi görmedi. piyasa da bu işlemciye talep mi var anlamadım :D
Aman aman bir talep olduğunu sanmıyorum. 16.5K` dan incehesap üst üste 4 gaming gecesinde koydu, hiçbirinde stoğunun tükendiğini görmedim. 1.5 ay düşmesini bekledim ama düşmedi en son 16.5K` dan aldım. Bence satıcılar fiyatta direnç gösteriyor sonuçta yeni işlemciler de hep böyle oluyor.

Aman aman bir talep olduğunu sanmıyorum. 16.5K` dan incehesap üst üste 4 gaming gecesinde koydu, hiçbirinde stoğunun tükendiğini görmedim. 1.5 ay düşmesini bekledim ama düşmedi en son 16.5K` dan aldım. Bence satıcılar fiyatta direnç gösteriyor sonuçta yeni işlemciler de hep böyle oluyor.
intel herhalde daha fazla zarar etmeyelim diye pek işlemcilerin fıyatını kırmıyor. zam da yapılmıyor gibi. fiyatlar az aşağa çekseler. intel tarafı daha bedava . amd de b850 parasına intelde z890 alıyorsun :D

25'e 5070 ne zaman nerde satıldı?
25 ya da 27 mi ne satıldı bende kaçırdım.

intel herhalde daha fazla zarar etmeyelim diye pek işlemcilerin fıyatını kırmıyor. zam da yapılmıyor gibi. fiyatlar az aşağa çekseler. intel tarafı daha bedava . amd de b850 parasına intelde z890 alıyorsun :D
İntel'in anakart tarafında avantajları da var aslında ama kullanmıyor İntel biraz değil baya vizyonsuz bir firma :D

İnsanlar eskiden beri GPU dan sonra sonra en değerli parça CPU olduğu için yüksek paraları vermeyi kabullendiler. Şimdi herkesin işlemcisi var ancak RAM yok SSD yok. İşlemcilerin fiyatları sürekli düşüyor ki öyle olmak zorunda. Kimsenin işlemciye ihtiyacı yok

Geri