Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,772
Beyler Fiyat Biraz Fazla Değil Mi ?
Sonuçta 7700x Değil
Sonuçta 7700x Değil
o dediğiniz 7700X için geçerli değil miydi ? düz x olmayan versiyon aşırı ısınmıyor diye hatırlıyordumİşlemcinin fireball olduğunu bilerek alın. 8 çekirdeğe ihtiyacınız yoksa oyun oynayacaksanız hiç bulaşmayın 9600X alın. Pearless Assasin ile soğumuyor pbo dan limit koyarak kullanıyorum.
acilinden ram indirimleri gelsin ya hep işlemci,psu,ekran kartı gelip duruyorEski indirimler ile yarışamazlar. Son zamanda adam gibi 2 indirim oldu Vatan Ram indirimleri ve 25K 5070 diğerleri idare
9600x ile kafa kafaya bir işlemci. Şuan 9600x 8900 lira civarı amazonda dfsbilgisayar satıcılı 6 taksitle satılıyor. Hem daha güncel olması hem daha serin çalışması dolayısıyla hem de taksit seçeneğiyle ben her türlü 9600x tercih ederim.8600tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değer mi acaba
240mm aio ve pearless assasin ile denedim kasa da Thermaltake fanlar var vantilatör gibi üflüyor ama bana mısın demiyor bana da hayal kırıklığı olduo dediğiniz 7700X için geçerli değil miydi ? düz x olmayan versiyon aşırı ısınmıyor diye hatırlıyordum
Çok tatlı olur işlemci ve anakart fiyatları bu kadar düşükken ilaç gibi geliracilinden ram indirimleri gelsin ya hep işlemci,psu,ekran kartı gelip duruyor![]()
imzanda 270k plus da adam akıllı ölü fiyat görmedim. amd işlemcilerin fiyatı bile sınırlı stok dahi olsa iyi fiyatlar gitti. 270k plus bakıyorum da hep 16.5k aşağısını bi görmedi. piyasa da bu işlemciye talep mi var anlamadım240mm aio ve pearless assasin ile denedim kasa da Thermaltake fanlar var vantilatör gibi üflüyor ama bana mısın demiyor bana da hayal kırıklığı oldu
Çok tatlı olur işlemci ve anakart fiyatları bu kadar düşükken ilaç gibi gelir
bence ram fiyatları düşerse o zaman zor görürüz. bu durumda bi parça eksik kaldımı talep az oluyor. fiyatı şişiren şuanda ssd ile ramlar1 hazirandan sonra yükselir piyasa bu indirimleri zor görürüz
x le arasında resmen hiç fark yok hemde bu 60 w olduğu için az ısınıyo daha mantıklı -30 uv verdim hem fps oyunlarında 50 derece hem 7700x ten %5 daha performanslıBeyler Fiyat Biraz Fazla Değil Mi ?
Sonuçta 7700x Değil
Niye hocam1 hazirandan sonra yükselir piyasa bu indirimleri zor görürüz
Aman aman bir talep olduğunu sanmıyorum. 16.5K` dan incehesap üst üste 4 gaming gecesinde koydu, hiçbirinde stoğunun tükendiğini görmedim. 1.5 ay düşmesini bekledim ama düşmedi en son 16.5K` dan aldım. Bence satıcılar fiyatta direnç gösteriyor sonuçta yeni işlemciler de hep böyle oluyor.imzanda 270k plus da adam akıllı ölü fiyat görmedim. amd işlemcilerin fiyatı bile sınırlı stok dahi olsa iyi fiyatlar gitti. 270k plus bakıyorum da hep 16.5k aşağısını bi görmedi. piyasa da bu işlemciye talep mi var anlamadım![]()
intel herhalde daha fazla zarar etmeyelim diye pek işlemcilerin fıyatını kırmıyor. zam da yapılmıyor gibi. fiyatlar az aşağa çekseler. intel tarafı daha bedava . amd de b850 parasına intelde z890 alıyorsunAman aman bir talep olduğunu sanmıyorum. 16.5K` dan incehesap üst üste 4 gaming gecesinde koydu, hiçbirinde stoğunun tükendiğini görmedim. 1.5 ay düşmesini bekledim ama düşmedi en son 16.5K` dan aldım. Bence satıcılar fiyatta direnç gösteriyor sonuçta yeni işlemciler de hep böyle oluyor.
25'e 5070 ne zaman nerde satıldı?Eski indirimler ile yarışamazlar. Son zamanda adam gibi 2 indirim oldu Vatan Ram indirimleri ve 25K 5070 diğerleri idare
25 ya da 27 mi ne satıldı bende kaçırdım.25'e 5070 ne zaman nerde satıldı?
İntel'in anakart tarafında avantajları da var aslında ama kullanmıyor İntel biraz değil baya vizyonsuz bir firmaintel herhalde daha fazla zarar etmeyelim diye pek işlemcilerin fıyatını kırmıyor. zam da yapılmıyor gibi. fiyatlar az aşağa çekseler. intel tarafı daha bedava . amd de b850 parasına intelde z890 alıyorsun![]()