Öneri 8k Hz Klavye Mouse Oneri

Kullanımı gayet iyi güzel hissettiriyor
malzemesi kullanırken hoşuma gidiyordu kaliteli bir yapısı var
bu fiyata bence zor 1k eklersen indirimden superlight2 kovalayabilirsin onu da şu anda aktif kullanıyorum tavsiye ederim
bu mouse üstü stücker dongle işte şarj kablosu falan çıkıyor klasik mouse kutusu
bozulmaya meyilli değil düzgün bakarsan gider
baska ust model mchose degmez diyorsun yani peki yaptıgın (yaptıysan) hz testleri nasıl avg

alcaksam omurluk alıyorum hocam misal dediğim mouse 6 yıllık yani almışken tam alma kafasındayım sahsen o yuzden sordum verilirmi die 🤨
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi mouse ve klavyede piyasaya bir çinli oem ürün seli yaşanıyor. Haliyle içinde çok sayıda kalite kontrol sıkıntısı olan ürünlerde bulunuyor.

Ek olarak bu ürünler çok yeni oldukları için uzun süreli kullanım konusunda hiçbirinin geri dönüşü yok haliyle. O yüzden kimse size sorunsuzluk garantisi vermez. Razera hiç veremem mesela. Sene başına kadar 4-5 yıllık razer blackwidow elite klavye ve razer da v2 kullanan birisi olarak söylüyorum.

Mouseda elime uygun olduğu için mchose L7 ultra+ geçtim. Muazzam ürün bence. Ama ömrünü bilemem göreceğiz.
Klavyelerde de aynı şey mevcut, manyetik teknolojisi yeni birçok oem marka dolu.

Mchose yi tercih etmemde ki sebeplerden başlıcası, reddit gibi kullanıcıların dandik ürünleri yerden yere vurdukları forumda, mchose nin markalar bazında güvenilirliğinin yüksek olması.

hz cok fazla bisey etkilemiyor knk mouse bencede superlight 2 al

Geri