Forumun Güncel Yaş Ortalaması ve Geçmişi?

Mesaj sayım epey olmuş. Forumun ilk üyelerinden olmalıyım. Yaş 27.

Ben 2021 de katılmıştım o zamanlar peak dönemlerdi, yanlış değilsem inanılmaz aktiflik vardı şimdi ama gerçekten piyasaya, bilgisayarlara, teknolojiye hakim ekip kayboldu

Ben 2021 de katılmıştım o zamanlar peak dönemlerdi, yanlış değilsem inanılmaz aktiflik vardı şimdi ama gerçekten piyasaya, bilgisayarlara, teknolojiye hakim ekip kayboldu
Şimdi neredeyse herkesin evinde bilgisayar var ve artık hangisini alsam sorusu kalmıyor mesela bilgisayar almadan önce hergün forumdaki konulara bakar hangi sistemi alsam diye düşünürdüm bilgisayar aldıktan sonra foruma çok az bakmaya başladım çoğu kişide böyledir bence

Şimdi neredeyse herkesin evinde bilgisayar var ve artık hangisini alsam sorusu kalmıyor mesela bilgisayar almadan önce hergün forumdaki konulara bakar hangi sistemi alsam diye düşünürdüm bilgisayar aldıktan sonra foruma çok az bakmaya başladım çoğu kişide böyledir bence
Ondan da olabilir, ama ben özellikle çok az troubleshooting konuları görüyorum ve genelde bunlara cevap veren de olmuyor. Sanırım yapay zekalar da o işi ele aldılar. Önceden dediğin gibi 1. parça/sistem önerisi 2. sırada troubleshooting olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri