Iphone14 Pro Max mi Yoksa 15 mi ?

Toxic1334

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese hayırlı bayramlar. Şu sıralar androidden iphoneye gecemeyi dusunuyorum başta 14 pro max gozume cok iyi geldi ama hala eski iphone şarj basligini kullaniyormus o yuzden 15 pro al dediler sizce hangisi alinmali 15 pro max bile olabilir arada cok fark varsa

Herkese hayırlı bayramlar. Şu sıralar androidden iphoneye gecemeyi dusunuyorum başta 14 pro max gozume cok iyi geldi ama hala eski iphone şarj basligini kullaniyormus o yuzden 15 pro al dediler sizce hangisi alinmali 15 pro max bile olabilir arada cok fark varsa
Bütçen nedir hocam

16 pro ya da 17 al iphone alacaksan
şu anki telefonun ne

Yurt dışılarda fiyat farkı devasa olmuyor. Hem az kullanılmış hem de seni her yönden tatmin edebilecek bir iPhone istiyorsan 15 Pro Max. Eğer Türkiye cihazı alıyorum deseydin 14 Pro Max derdim ama 15 Pro Max'in yurt dışıları 30.000 TL'ye bulunuyor.

Hocam yurt dışı düşünüyorum ortalama 30-40k arasi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu an redmi note 12 pro 5g ama iphoneye gecmek istiyorum 16 gozume hos gelmiyor 17 de gereksiz pahali degmez gibi
yurtdışı düşünüyorsan 15 14 te falan toplamaya denk gelme ihtimalin daha yüksek hatta 16 için de
o yüzden düz 17 bak bence özellik olarak 16 proya denk sayılır en büyük eksisi 3. kamera yok işte bataryada işlemcide daha iyi sayılır
17 proya kıyasla en büyük eksisi ramı 8 (16 proda da 8)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,917
Üyeler
196,853
Son üye
Halil1438
Geri