- Bütçe
- 18000
Merhaba , yeni sistem topladım 7800x3d ve asus 5070 var. 4k DUAL mı almalıyım yoksa 2K mı tam emin değilim. Gigabyte 27UP düşünüyorum şuan için ama bazıları markaya iyi bazıları kötü diyor tam emin olamadım önerilere açığım.
az önce forza 6dan çıktım 9070 xt ile 2kda 15 gb vram kullanıyordum 4k alma 5070 için eğer ayar kısmak istemiyorsan ki 2kda bile kısarsın galiba ilerde 1-2 seneyeMerhaba , yeni sistem topladım 7800x3d ve asus 5070 var. 4k DUAL mı almalıyım yoksa 2K mı tam emin değilim. Gigabyte 27UP düşünüyorum şuan için ama bazıları markaya iyi bazıları kötü diyor tam emin olamadım önerilere açığım.
4K bir yandan aslında film dizi izlemek için de istiyorum. Ama eğer 2k için bir öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim 27inç veya üstü olabilir.az önce forza 6dan çıktım 9070 xt ile 2kda 15 gb vram kullanıyordum 4k alma 5070 için eğer ayar kısmak istemiyorsan ki 2kda bile kısarsın galiba ilerde 1-2 seneye
4K deneyimi çok farklı, 1440p artık bulanık çamur gibi geliyor düşük bitrate görüntü gibi öyle diyim. 4K kaliteli bir IPS monitör almaya bakın.Merhaba , yeni sistem topladım 7800x3d ve asus 5070 var. 4k DUAL mı almalıyım yoksa 2K mı tam emin değilim. Gigabyte 27UP düşünüyorum şuan için ama bazıları markaya iyi bazıları kötü diyor tam emin olamadım önerilere açığım.
VA panel istemiyorum ya IPS tercih ederim diye düşünüyorum.2k için AOC'un VA monitörü var birtane model adını bilemiyorum şuan o çok iyi
bütçe 25e esner mi tayfun hocamın önerdiği 2 tane oled vardı 20kya satılan oledler çok giriş model bence4K bir yandan aslında film dizi izlemek için de istiyorum. Ama eğer 2k için bir öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim 27inç veya üstü olabilir.
bütçemin çok üstü bu5K / 2K Olarak Bunu Saralım Sana Hocam
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR s8R0sbJx6m/
5K / 2K Olarak Bunu Saralım Sana Hocam
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR s8R0sbJx6m/
oled teknolojisinden çok fazla şikayet eden sorun yaşayan duydum ya açıkcası biraz korkuyorum o teknolojiden.bütçe 25e esner mi tayfun hocamın önerdiği 2 tane oled vardı 20kya satılan oledler çok giriş model bence
5Kbütçemin çok üstü bu![]()
4K Oled Yerine Sana Attığım 5K'yı Aloled teknolojisinden çok fazla şikayet eden sorun yaşayan duydum ya açıkcası biraz korkuyorum o teknolojiden.