Moza R5 İçin Direksiyon Standı Önerisi

ondan oyun oynamanıza gerek yok ben yanına dikey koydum mesela
forumu ondan açsanız daha iyi olur mesela diğerinden video oyun vs
aynen stand pc ye yakın kalabilsin ön tarafı masa altına girerse daha fantastik olabilir bence direksiyon cok sallanıyor oynarken asusu riske atmayım hiç

adamın monitör 53k hocam o.O2
16 inç olsa sarar o monitörde oynamak
setup bu hocam sarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gelburada var bunlar sanırım
hb de baktım 2 adet uyduruk stand var galiba

gelburada var bunlar sanırım
https://www.gelbura.com/xblos-r36-k...scdea-HgFNTlUU-uRXtyFAdQiLpIWyT9_iiMlzuUJ3lmT nasıl site hocam 3 e bölüyor bendeki kartlara

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-18 at 18.37.54 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-04-18 at 18.37.54 (1).webp
    229.7 KB · Hit: 18
  • WhatsApp Image 2026-04-18 at 18.37.53.webp
    WhatsApp Image 2026-04-18 at 18.37.53.webp
    353.3 KB · Hit: 19
  • 9cc5d377-76b2-4c11-b63c-2397106abdb6.webp
    9cc5d377-76b2-4c11-b63c-2397106abdb6.webp
    763.1 KB · Hit: 19
@Advocate adamın monitör 53k hocam o.O2
16 inç olsa sarar o monitörde oynamak
Valla ne olursa olsun. 27" de araba yarışları sarmıyor. Benimki de Miniled'di memnundum ama zararına sattım gitti.

Gelbura Moza ve Simagic'in resmi distribütörüdür. Xblos standlar da kendi markaları zaten.

advocate hocamdan duydum zaten güvenilir
pxn setlerini ilk getiren burasıydı
https://www.gelbura.com/xblos-r36-k...scdea-HgFNTlUU-uRXtyFAdQiLpIWyT9_iiMlzuUJ3lmT bunu alayım direk o zaman ya hiç riske girmeyim hem basit hem portatif gaz kısmı masa altına girdimi baya odama uyar gibi duruyor

Valla ne olursa olsun. 27" de araba yarışları sarmıyor. Benimki de Miniled'di memnundum ama zararına sattım gitti.

Gelbura Moza ve Simagic'in resmi distribütörüdür. Xblos standlar da kendi markaları zaten.
klavyeden oynadınmı zevk alıyosan 4k da mfg açıp 240 hz fh6 canavar gibi akıyor valla tabi monitöre yakınsan benim gibi

https://www.gelbura.com/xblos-r36-k...scdea-HgFNTlUU-uRXtyFAdQiLpIWyT9_iiMlzuUJ3lmT bunu alayım direk o zaman ya hiç riske girmeyim hem basit hem portatif gaz kısmı masa altına girdimi baya odama uyar gibi duruyor

klavyeden oynadınmı zevk alıyosan 4k da mfg açıp 240 hz fh6 canavar gibi akıyor valla tabi monitöre yakınsan benim gibi
Direksiyonu masaya koyunca en az 15 cm geriye gidiyorsun mecburen. O zaman da 27" 24 gibi geliyor. Ben 34" Oled aldım çok güzel sarıyor beni.

Direksiyonu masaya koyunca en az 15 cm geriye gidiyorsun mecburen. O zaman da 27" 24 gibi geliyor. Ben 34" Oled aldım çok güzel sarıyor beni.
bi 27 inc daha var bende lg gn950b kullanırmıyım bilmiyorum stand gelsin duruma göre bakacam artık

bi 27 inc daha var bende lg gn950b kullanırmıyım bilmiyorum stand gelsin duruma göre bakacam artık
2 monitörle o immersive hissiyat yakalanmıyor. 21:9 format olmadıktan sonra bir anlamı yok. Zaten iki monitörün de birebir aynı olması lazım yoksa renkler, parlaklık fln tutmaz saçma bi görüntü olur. Ya 3'lü monitör ya da 21:9 lazım. Ama siz rekabetçi oyunlar oynadığınız için size gitmez. Çük ekranda olduğu kadar işte 😁

2 monitörle o immersive hissiyat yakalanmıyor. 21:9 format olmadıktan sonra bir anlamı yok. Zaten iki monitörün de birebir aynı olması lazım yoksa renkler, parlaklık fln tutmaz saçma bi görüntü olur. Ya 3'lü monitör ya da 21:9 lazım. Ama siz rekabetçi oyunlar oynadığınız için size gitmez. Çük ekranda olduğu kadar işte 😁
en baştan ya da yanına cqr341 x36 almak en iyisi olurdu ama ikisi farklı şeylere hitap ediyor o yüzden abartmaya gerek yok
ya da evde oled tv olacak ona bağlanacak

oled tv var içerde lg kocaman onda da pc de asusta yakaladıgım keyfi alamadım orayada taşımam şahsen koca kasayı sevemedim oled tvleri :D

hocam elimde lg gn950b var onu daha satmadım satmayada kıyamadım daha doğrusu fakat ikisini yanyana koydum 60 hz ye düştü cihazlar 60 hz de oyun oynamak bana eziyet bana lg 160 hz asus 240 hz ye kadar cıkıyor 4k da

bana acil lazım gaz fren bastığım anda halıda olsa bile gidiyor cihaz
hocam moza pedallarını halısız düz zemine bantla sabitleyen bir arkadaşımız vardı sanırım fren kiti de vardı fren kitine rağmen zeminde sabit duruyordu pedallar bkz.

Geri