Çözüldü✓ 9700x Oyunlarda 90-95 Derece

Dünya üzerinde hiçbir kasa sadece iç hava akımıyla 20 derecelik fark oluşturamaz. :D Az rasyonel olun, mantıklı düşünün arkadaşlar.
Google'a H510i yaz görsellere gir sonra konuşuruz kral

aaa oyunların neredeyse hepsinde işlemci 90-95 derecelerde takılıyor , youtubeden testlere bakıyorum millet sürekli 60-65 derecede testleri çekmiş,105w açıktı 93-94 derece geziyordu kapattım 87-88 derece takılıyor , fan ayarları da etki etmiyor %80'e alsam da sıcaklık hiç değişmiyor,termal macun yeni montajda da bir problem yok neyde sorun olabilir

soğutucu : thermalright phantom spirit se 120 argb
Sogutucu altindaki o jrlstini soktun demi skdjsjjdj

Google'a H510i yaz görsellere gir sonra konuşuruz kral
yahu ben yazın en sıcak gününde sırf denemek için tüm kasa fanlarını kapatıp benchmark testi yaptım, 3 derece farketti sadece. kasanın hava akışının etkisi bu kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk borunun içinde gaz yok zaten ne gazından bahsediyon
ısıyı nasıl aktardığını sanıyorsun? içi boş mu sanıyorsun o boruların

işlemci 90 dereceye ulaştıktan sonra fanların hızını %80 %100 yaptığımda bile 1 derece oynamıyor yerinden
Montajından çok eminsen, niye kullandın öyle 1 yıl boyunca belki de işlemci sorunlu. Kul yapısı sonuçta.
Knk borunun içinde gaz yok zaten ne gazından bahsediyon
Sen neden bahsediyorsun dostum. :D O boruları süs diyemi geçiyorlar yaparkların içinden. Standart bakır plaka geçmeyi bilmiyor mu firmalar. Sen şimdi gpu lardaki vapor chamber sistemini duysan masal zannedersin :D

Beyler ne gazından bahsediyorsunuz koparmayın Allah için ya çete gibi gelmişler boruda gaz yok diyorlar çok biliyormuş gibi vapor chamber diyor bir de xd

Montajından çok eminsen, niye kullandın öyle 1 yıl boyunca belki de işlemci sorunlu. Kul yapısı sonuçta.

Sen neden bahsediyorsun dostum. :D O boruları süs diyemi geçiyorlar yaparkların içinden. Standart bakır plaka geçmeyi bilmiyor mu firmalar. Sen şimdi gpu lardaki vapor chamber sistemini duysan masal zannedersin :D
geçen yaz gow ragnaroğu bitirdim yaz olduğu için böyledir dedim , ondan sonra uzun süre lol oynadım lolde 75 derecelerde takıldığı için gözüme çarpmıyordu bu aralar arc raiders oynuyorum hep 90+

Beyler ne gazından bahsediyorsunuz koparmayın Allah için ya çete gibi gelmişler boruda gaz yok diyorlar çok biliyormuş gibi vapor chamber diyor bir de xd
Güzel kardeşimgit araştır. Bu borularda az miktarda sıvı olur. Sıcaklığa göre sıvı gaz dönüşümü yapar. :D Klima daki yada buzdolabındaki soğutma çevrimindeki gibi gaz basılı demiyoruz tabi ki de. Hadi teknoloji okur yazarlığınız yok. Soğutma çevrimlerini bilirsin. EN kötü bir bakarsın bu lian li noctua videosuna denk gelirsin, ne geliştirmişler diye bakarsın. :D

Al bu kaynağı da incele. Isı boruları neymiş nasıl çalışırmış. Gpularda kullanılan buhar odası neymiş nasıl çalışırmış. İmzanı yapıştırıyorum aşağıya.

"kanka DA Forum serttir 1 2 ay ortamı tanı sonra yorum at"

Güzel kardeşimgit araştır. Bu borularda az miktarda sıvı olur. Sıcaklığa göre sıvı gaz dönüşümü yapar. :D Klima daki yada buzdolabındaki soğutma çevrimindeki gibi gaz basılı demiyoruz tabi ki de. Hadi teknoloji okur yazarlığınız yok. Soğutma çevrimlerini bilirsin. EN kötü bir bakarsın bu lian li noctua videosuna denk gelirsin, ne geliştirmişler diye bakarsın. :D
ya adam bizi söyletiyor. dalga geçiyor bizle. hem bilmiyor hemde alay ediyor

aaa oyunların neredeyse hepsinde işlemci 90-95 derecelerde takılıyor , youtubeden testlere bakıyorum millet sürekli 60-65 derecede testleri çekmiş,105w açıktı 93-94 derece geziyordu kapattım 87-88 derece takılıyor , fan ayarları da etki etmiyor %80'e alsam da sıcaklık hiç değişmiyor,termal macun yeni montajda da bir problem yok neyde sorun olabilir

soğutucu : thermalright phantom spirit se 120 argb
Bios ayarların nasıl ? curve var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri