❌İndirim Bitti! Segotep Fz6 Pro Beyaz 1399tl

Reaksiyon skoru
63
Siyah rengi bir ara 1300tl civarına düşmüştü ancak ondan beridir fiyatı düzenli artıyor. Bu fiyat çift kule çift fanlı ve beyaz soğutucu. Performansı fiyatının çok üstü
Phantom Spirit Alınır Bütçe Arttırılıp .

Siyah rengi bir ara 1300tl civarına düşmüştü ancak ondan beridir fiyatı düzenli artıyor. Bu fiyat çift kule çift fanlı ve beyaz soğutucu. Performansı fiyatının çok üstü
Hocam Gaming Gen üzerinden Phantom Spirit sipariş verdim , 2150 TL ye geldi . Henüz daha bayramdan dolayı kargolama vs olmadı tabi. İptal edip bunu mu alsam ? Ne dersiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Phantom Spirit Alınır Bütçe Arttırılıp .
Bende onunla ilgi bir soru sormuştum. Bakabilir misiniz.

Hocam Gaming Gen üzerinden Phantom Spirit sipariş verdim , 2150 TL ye geldi . Henüz daha bayramdan dolayı kargolama vs olmadı tabi. İptal edip bunu mu alsam ? Ne dersiniz ?

Sakın İptal Etme .

Bütçe varsa phantom spirit daha iyi

Segotep mu th6 bu modelden daha iyi soğutmaya sahip alacak varsa 1500 tl ye düşüyor arada onu tercih edebilir.

Siyah rengi bir ara 1300tl civarına düşmüştü ancak ondan beridir fiyatı düzenli artıyor. Bu fiyat çift kule, çift fanlı ve 6 bakır borulu beyaz soğutucu. Performansı fiyatının çok üstü
siyah rengi dip fiyat 1200tl gördü. beyazı da 1400 gayet alınır 1k üstüne böyle çift blok kule tipi maalesef piyasa da görmüyorum.

Geri