- Konu Sahibi Konu Sahibi
10 dakikalık istedim yarın sabah atayım dediFurmark ekran görüntüsünü atar mısın
10 dakikalık istedim yarın sabah atayım dediFurmark ekran görüntüsünü atar mısın
Videodan ses çok anlaşılmıyor desibel testi şart da onu yapabilecek ekipman teknoloji kanallarında var sadece ama kasa fanları molex gibi bu da biraz sesli ve sadece rgb olarak çalışacak demek
Ekran kartı da iyi gibi duruyor ama daha uzun test olması daha iyiVideodan ses çok anlaşılmıyor desibel testi şart da onu yapabilecek ekipman teknoloji kanallarında var sadece ama kasa fanları molex gibi bu da biraz sesli ve sadece rgb olarak çalışacak demek
uğultu sesi kasadan mı geliyor yoksa dış kaynak bir yerlerden mi acaba çünkü eğer kasadan geliyorsa coil whine olabilir gibi onun haricinde 1 dakikalık testte ısı değeri güzel görünüyor fiyat olarak gayet iyi sistemhocam eminmisiniz ben bu fiyata kaç tane çöp sistem gördüm vallaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
böyle sesi
rgb olarak çalışacak derken masamın altınca kalacak büyük ihtimal belki üstüne koyarım dediğim gibi hayatımda hiç masaüstü bilgisayar almadım ondan tecrübesizim alınır mı sence yoksa 25k ya 2. el parçaları tek tek farklı mı bulsam ucuza gelir?Videodan ses çok anlaşılmıyor desibel testi şart da onu yapabilecek ekipman teknoloji kanallarında var sadece ama kasa fanları molex gibi bu da biraz sesli ve sadece rgb olarak çalışacak demek
Ekran kartı da iyi gibi duruyor ama daha uzun test olması daha iyi
hocam malesef bilmiyorum cw olursa sıkıntı olur adama sorarım yarın 2023 sistemi bence videodaki haliyle iyi bakmış sistemine en azından sisteminin değerini biliyor gibi duruyoruğultu sesi kasadan mı geliyor yoksa dış kaynak bir yerlerden mi acaba çünkü eğer kasadan geliyorsa coil whine olabilir gibi onun haricinde 1 dakikalık testte ısı değeri güzel görünüyor fiyat olarak gayet iyi sistem
Yani dostum onu da hesaba katınca attığım sistem daha alınır gibi duruyor. En azından 0, her parçası garantili ve ddr5 sistem. Intel’in en güncel soket tipi ve yükseltebileceğin 2 tane de çok güzel işlemci var o sokette. 250k plus ve 270k plus.rgb olarak çalışacak derken masamın altınca kalacak büyük ihtimal belki üstüne koyarım dediğim gibi hayatımda hiç masaüstü bilgisayar almadım ondan tecrübesizim alınır mı sence yoksa 25k ya 2. el parçaları tek tek farklı mı bulsam ucuza gelir? satıcı zaten farklı yerde mecbur param güvende yapcam 1.2k da ona ödeyeceğim mecbur
hocam malesef bilmiyorum cw olursa sıkıntı olur adama sorarım yarın 2023 sistemi bence videodaki haliyle iyi bakmış sistemine en azından sisteminin değerini biliyor gibi duruyor
hocam valla ne yalan söyleyeyim rtx hastasıyım ya hevesten almak istiyorum şahsen ürün güzel bence alacağım gibide duruyor kutusu falanda varmış he olmadı satarım mecbur napayımYani dostum onu da hesaba katınca attığım sistem daha alınır gibi duruyor. En azından 0, her parçası garantili ve ddr5 sistem. Intel’in en güncel soket tipi ve yükseltebileceğin 2 tane de çok güzel işlemci var o sokette. 250k plus ve 270k plus.