Ultra 245kf - RTX 5070 - 1tb SSD - 16gb Ddr5 OEM Paket 55.000tl

aşırı iyi son zamanlarda gördüğüm en iyi fırsat şuna bile laf edenler çıkmaz umarım harika fırsat

İtopya kartıma taksit yapmıyor mecbur vatandan bekliyorum aynı sistemi :D

9070 veya 9070xt olsa alırdım ya

Amd’de x3d gibi nimet varken, İntel sistem dizmek çok saçma geliyor.

İçindeki 5070 i rami ve ssd yi de alıp diğer parçaları satsak mantıklimi?
çok zor. ikinci elde intel bileşenler inanılmaz zor satılıyor hatta sıfır intel bileşenlerde de çok zor satılıyor. o yüzden sürekli indirimler intel bileşenler üzerinden geliyor. bu sistemi komple alıp kullanırım diyenler için avantaj var, parça seçmecede avantajı kalmıyor.

çok zor. ikinci elde intel bileşenler inanılmaz zor satılıyor hatta sıfır intel bileşenlerde de çok zor satılıyor. o yüzden sürekli indirimler intel bileşenler üzerinden geliyor. bu sistemi komple alıp kullanırım diyenler için avantaj var, parça seçmecede avantajı kalmıyor.
Evet o yuzden sordum zaten sistem amd olsa kesin dediğim yapılırdı bence b650 7500f falan

Ben 7800x3d sistem toplayayım 12 ye sıfır 7800x3d aldım Asus b650m r aldım 3.5 a sıfır ekran kartı ram cart curt eklesem bile bu sistemden uyguna denk gelmiyor. Bende ugrasiyeoum ucuza toplayacağım diye...

Daha iyi soğutma + dual channel 32GB ram koysa yok satardı muhtemelen
Güzel fiyat bu sisteme göre

Abdullah benzer bir sistemi 40999TL'den sattırdı İtopya ile, 245KF güncellemesiyle 43'e geliyordu sanırım ve o sistemde 32gb ram vardı.

Abdullah benzer bir sistemi 40999TL'den sattırdı İtopya ile, 245KF güncellemesiyle 43'e geliyordu sanırım ve o sistemde 32gb ram vardı.
abi o sistemin yılı gelecek, kasımın indirimlerindeydi

Geri