🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

Kendimi bildim bileli android kullanıyorum. Önceki telefonlarımın çoğu kaçak xiaomi, redmi gibi telefonlardı şuan da malum yolla kayıtlı s23 ultra var ama kimse kusura bakmasın 60K bir android cihaza vermem hele hele bu android cihaz o markanın tepe modeli değilse hiç hiç vermem.

T dediğiniz daha düne kadar orta seviye modellerdi, Mi 9T yi uzun süreler kullandım o zamanlar yine donanım olarak üst seviyeye yakın donanımı vardı ama fiyatlandırma olarak çok çok daha aşığıdaydı.

Velhasıl 60-70-80K para vereceksem kesinlikle gider iphone alırım, bu rakamlara android almak akıl işi değil.
Tamam sen git Apple al reis t serisi giriş seviyesiymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende Xiaomi Kullandım Uzun Bir Süre Fakat Gerçekten Reklamları Kapatmama Rağmen Sıkıntılar Yaşadım .

Orjinal Rom İle Kullandım .

Şuan Samsung Kullanıyorum Kafam Rahat Gerçekten .
Reklam dediğin şeyi 2dk hepsini kapatabilirsin
Bug ise bu cihazlarda olmaz üst segment cihaz alıyorsun çünkü

Son düzenleme:

Aynen kanka üst seviye cihazda reklam izleyelim :dDDD

2020 den beri mi note 10 lite kullanıyorum gerçekten de reklam devamlı olarak rahatsız eden bir şey değil neredeyse varlığını bile hatırlamıyordum bunu okuyana kadar reklamları kapattıktan sonra sorun olmuyor. Ben de yd one plus 15 düşünüyorum, nasıl sizce?

2020 den beri mi note 10 lite kullanıyorum gerçekten de reklam devamlı olarak rahatsız eden bir şey değil neredeyse varlığını bile hatırlamıyordum bunu okuyana kadar reklamları kapattıktan sonra sorun olmuyor. Ben de yd one plus 15 düşünüyorum, nasıl sizce?
reis cok zor bisey degil kurulum yaparken hayir diyorsun bu kadar arkadaslar 80 yasinda dokunmatik ekranli telefon ile yeni tanismis dayilar gibi davraniyolar

cok guzel cihaz hocam begendiyseniz alabilirsiniz

Bu reklam olayı ne telefonun kendi içinde gelen uygulamalarda bile reklam mı çıkıyo cidden
anti virus programı yasalar gereği trojenleri durdurmak için gereken eylemi açma kapama olarak ayarlamışlar yani virus e açık olarak geliyor aktifleştirmek gerek

Bu markalar kafayı sıyırdılar toptan. Alayının fiyatlandırmasına da, cihazlarına da... 🤬

Bu markalar kafayı sıyırdılar toptan. Alayının fiyatlandırmasına da, cihazlarına da... 🤬
Cihaz sepette bekliyor tablet hediyesi güzel ama fiyat olarak evet biraz haddinden fazla tek çekim olması da cabası. Türkiye'de her hangi bir teknoloji kanalını da cihaz tedarik etmemişler hiç incelemesi olmadı. Türkçe olarak incelemeden bahsediyorum. 15T PRO zamanın da incelemeler lansman ile eş olarak paylaşılmıştı önceden çekilmiş gizli bekleyen videolar. Bir de 15T PRO pazardan erken ayrıldı resmi olarak satan yer yok resmi mi sitesinde bile yok. İthalatçı garanti adı altında satan insanlar var pazar yerlerinde onlarda biraz incelenirse hepsi imei çakılmış cihaz şikayet var ve pazar yeridne tonla şikayet var buna karşı alınan bir önlemde yok.
1780096981048.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,198
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri