1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

2.0 tdi SuperB olabilir belki, çok arıza veren araçlar değil, motor şanzıman sağlam, (DSG Bozuluyor muhabbeti çok büyük oranda DQ 200 Gibi kuru kavramalı şanzımanlardan çıkmıştır, ıslak kavramalıları biraz dikkatle yüzbinlerce km sorunsuz gidebilmektedir) 2.0 larda ıslak kavrama var diye biliyorum, arabaya biniyorum dersiniz, özellikle arkada yolcum var, bagajım var diyorsanız, rakipsiz bi araç, onun haricinde aynı motorlu passat grubuna da bakılabilir, yada uygun bulunursa 140 lık 1.8 hibrit corolla da düşünebilirsiniz 0 sorun olsun derseniz, hem ykaıtta az yakar, ama sürüş keyfiniz azalabilir

Çok fazla yol gidiyorsanız Corolla hibritler yakmıyor kokluyor resmen. Şehir içi 4.5 litre şehir dışı 3 litre...
Hatta bazılarına çok gelmiş LPG de taktırmışlar 😅
Ama vergisi yüksek bunu da bil.

Honda diyorsanız gidişi ve yol tutuşu daha iyi corollalardan. Ama yakıt konusunda aynısını diyemeyeceğim.

Son olarak LPG takılmış araba almanızı tavsiye etmem. Motora fazla zarar veriyor.

Abuzerler toplanmış ite sahip çıkın

Ekler

• 1000034898.webp
    1000034898.webp
    97.1 KB · Hit: 11
şişirilmiş fiyatlı hondalara gerek yok , manuel olması sorun değilse sıfır megane 1586 ya satılıyor , otomatik olcaksa da toyota corolla bakılır
otomatik bakıyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye kimse önermemiş anlamadım. Kendimde kullandım bu arabayı. Corolla ve civicten bi gömlek üstün araba ve niye aynı paraya 7 yaş eski fc5e alasın.
Bu paraya bundan daha sorunsuz, daha az yakan, daha dolu, daha geniş, daha konforlu bi araba bulman zor değil imkansız.
Hocam çok güzel öneri yapmışsınız araştıracağım

Arkadaşlar Honda civic fd6 kullanıyorum. Benim için sorunsuzluk 1. sırada yer alıyor bu bütçede civic fc5 kasalar çıkıyor sedan bir araba almak istiyorum km 100-150bin arası okeyim. En mantıklı seçim ne olur yardımlarınızı bekliyorum.
Ticari olur dersen sıfır citroen berlingo al geç hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri