130-140 Bin TL'ye Sistem Önerisi

xauqse

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
150000
İyi günler; 130-140 bin civarı bütçem var(çok ekstrem iyi olursa 150), taksitli olacak şekilde bir bilgisayar arayışındayım. Hazır sistem olur, parça parça olur, çok bir sıkıntı değil, tecrübem var. Fakat AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı olmasını istiyorum. Bayağı bir araştırma yaptım fakat OEM paket olarak ya bazı parçalarından ya da fiyatından dolayı güzel bir şey bulamadım. Alttaki birkaç taneyi buldum. Değerlendirebilirseniz veya önerileriniz olursa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/9800x3d-5080-32-ram-1tb-ssd-132-999-tl.1232542/ keşke dün gece bu sistemi kaçırmasaydın hocam. Acelen yoksa haftaya cuma incehesap gaming gecesini bekle, duruma göre bakarsın.
aslında dün bu kasayı görmüştümde çok kararsız olduğum için sekmeleri açık bırakıp biraz düşünmek istemiştim uyandıktan sonra fiyatının değiştiğini gördüm biraz üzüldüm açıkçası maalesefki kaçırdım

aslında dün bu kasayı görmüştümde çok kararsız olduğum için sekmeleri açık bırakıp biraz düşünmek istemiştim uyandıktan sonra fiyatının değiştiğini gördüm biraz üzüldüm açıkçası maalesefki kaçırdım
İyi parçaları vardı hocam hatta özelleştirme yapıp 140k ya çıkardın 10 yıl rahat götürürdü. Ama üzülme hocam haftaya güzel sistem gelir muhtemelen, ve ınsta hesaplarına yaz bu sistemi iste. Burdaki indirimleri takip et gönlüne yatan sistem mutlaka çıkar.

şöyle bir sistem var hocam 7800x3d, ram ve anakartı yükseltmesini yapınca bile 110k bandını geçmiyor isterseniz göz atabilirsiniz
aslında güzele benziyor işlemciyi ryzen 7 9800x3d ile değiştim sıvı soğutucu ekledim ve ramleri cl30 ile değiştridim 122 bin tutuyor şuanda aralarında en mantıklısı bu gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri