Çipli Switch Lite Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,391
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Önce ps Vita düşünüyorum ama fiyatları çok yüksek dendi ve Switch önerildi.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ps-vita-alinir-mi-2026.1232131/

Bu alınır mı mesela?
Beklentin nedir o önemli. Bence PS Vita da fena konsol değil ben de almayı düşünüyordum ama Switch Lite daha güncel daha iyi bir konsol.

Bir ara yurtdışından ucuza switch getirtip Çin’den de çip alıp lehimlemesini kendim yapmayı düşünmüştüm, şuan pek mümkün bir plan değil tabi 😀

• Beğen
link hatalı hocam, play store atıyor
1000041598.webp

ekranı küçük geldi bana, ama ekonomik bir konsol galiba. Millet kırma falan yapıyor sanırım, kendi oyunları baya pahalı. Öyle bir şey yapacaksan düşünülebilir. Bu fiyata oled modelini falan vermişlerdi satamadıkları için. Bu vitalar zamanında 2k 3k gibi ucuz sayılacak paralara satılıyordu, popüler olunca dehşet derecede zam koydu fırsatçılar, şimdi alınacak durumda değiller. 2. ele bu parayı vereceğine sıfır switch daha makul gibi bilemiyorum.

ekranı küçük geldi bana, ama ekonomik bir konsol galiba. Millet kırma falan yapıyor sanırım, kendi oyunları baya pahalı. Öyle bir şey yapacaksan düşünülebilir. Bu fiyata oled modelini falan vermişlerdi satamadıkları için. Bu vitalar zamanında 2k 3k gibi ucuz sayılacak paralara satılıyordu, popüler olunca dehşet derecede zam koydu fırsatçılar, şimdi alınacak durumda değiller. 2. ele bu parayı vereceğine sıfır switch daha makul gibi bilemiyorum.
Şu an antepten donanım haberde falan güvenilir bir adamla 512gb çipli oled konuşuyorum 14_15 civarına

Şu an antepten donanım haberde falan güvenilir bir adamla 512gb çipli oled konuşuyorum 14_15 civarına
512 iyiymişte ne yükleyeceksin o kadar, bu meret büyük oyunları oynatabiliyor mu :kekw:

• Beğen
Bu fiyata alınmaz inanılmaz pahalı biraz daha bütçeyi arttır gidip oled al çiplet ben yakın zamanda oled versiyonluyu satmayı planlıyorum çizik dahi yok özel versiyon ayrıca ve çipli garantisi vardı 1.5 yıl filan heralde çiplettim diye gitti ama tekrar ediyorum bu fiyata LİTE alınmaz çok pahalı

• Beğen
Bu fiyata alınmaz inanılmaz pahalı biraz daha bütçeyi arttır gidip oled al çiplet ben yakın zamanda oled versiyonluyu satmayı planlıyorum çizik dahi yok özel versiyon ayrıca ve çipli garantisi vardı 1.5 yıl filan heralde çiplettim diye gitti ama tekrar ediyorum bu fiyata LİTE alınmaz çok pahalı
Son profil mesajıma bakar mısın hocam

Şahsen 13-14k'ya cipli swtich oled kovala. Ayda bir kaç kez her zaman çıkıyor ilanlarda, şu an var mı bilmiyorum.

Ama fiyatı uygun olduğu sürece bütün cipli swtich modelleri alınır. 🤠

• Beğen
Şahsen 13-14k'ya cipli swtich oled kovala. Ayda bir kaç kez her zaman çıkıyor ilanlarda, şu an var mı bilmiyorum.

Ama fiyatı uygun olduğu sürece bütün cipli swtich modelleri alınır. 🤠
14,5 512gb az kullanılmış çipli oled alacam. Dock ve grip istemedim
Donanım haberde bir sürü alıcısı varmış

14,5 512gb az kullanılmış çipli oled alacam. Dock ve grip istemedim
Donanım haberde bir sürü alıcısı varmış
Dock olsun ya, ama 512gb SD card ile fiyat fena değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Temmuzda bir tanıdığa Japonya'dan ikinci el aldoracağım. Vallahi büyük lüks cfw switch

• Beğen
Geri