Millet kafayı yemiş üstad üsluba bak gerçekten ..Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullanıyor. Bunda da kullanıyor olabilir, o yüzden sordum. Hayırdır bu üslup ne?
Millet kafayı yemiş üstad üsluba bak gerçekten ..Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullanıyor. Bunda da kullanıyor olabilir, o yüzden sordum. Hayırdır bu üslup ne?
demek ki o mesajı boşa yazmamışım tam gaz saçmalamaya devam ediyorsun ;Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullanıyor. Bunda da kullanıyor olabilir, o yüzden sordum. Hayırdır bu üslup ne?
Oyun amaçlı kullanıyorsan bırak içinde kalsın be kardeşim yazık şu paraları vermeye zaten elindeki kart oyun tarafında 4k da bile tatmin ediyor 5080 olunca sanki arada devasa fark filan olmayacak bence hiç gaza gelme ama tabi son karar seninSapphire rx 9070 xt nitro var. Şu 5080 içim de ukte kaldı sağlam kart güzel fiyat denk gelse alacağım da bu prime falan bu paraları hak etmiyor.
sonunda forumda mantıklı düşünebilen biri.Oyun amaçlı kullanıyorsan bırak içinde kalsın be kardeşim yazık şu paraları vermeye zaten elindeki kart oyun tarafında 4k da bile tatmin ediyor 5080 olunca sanki arada devasa fark filan olmayacak bence hiç gaza gelme ama tabi son karar senin
Sana cevap vermekle uğraşmam bile hata ama git bi sıcaklık testlerine bak. TUF’un daha iyi olduğu yerler bile var. Ayrıca adam gibi konuş, saçmalamak senin işin. Kemik de atmadık ama itler toplanmışdemek ki o mesajı boşa yazmamışım tam gaz saçmalamaya devam ediyorsun ;
3080 tuf
3080 strix
4080s tuf
![]()
ASUS GeForce RTX 4080 Super TUF OC Review
Priced at $1100, the ASUS GeForce 4080 Super TUF OC features an improved cooling solution that delivers superior performance compared to the FE. The card comes equipped with a factory overclock and dual BIOS. When the quiet BIOS is active, it stands out as one of the quietest cards tested today.www.techpowerup.com
4080s strix
![]()
ASUS GeForce RTX 4080 Super STRIX OC Review
The ASUS GeForce RTX 4080 Super STRIX OC, a graphics powerhouse, boasts a massive cooler for exceptional thermal performance. Priced at $1250, it offers top-tier capabilities but comes with high cost, catering to those who want the best and are willing to pay for it.www.techpowerup.com
TUF ve STRIX'de Kullanılan soğutucunun birbiriyle alakası yok.
cevap vermekle uğraşamazsın çünkü vercek cevabın yok "Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullandığını sanan" haplı kardeş. sana kullanılan soğutucunun aynı olmadığını soğutucu görselleri ile kanıtladım ama artık ne hangi madde kullandıysan hala saçmalamaya devam ediyorsun.Sana cevap vermekle uğraşmam bile hata ama git bi sıcaklık testlerine bak. TUF’un daha iyi olduğu yerler bile var. Ayrıca adam gibi konuş, saçmalamak senin işin. Kemik de atmadık ama itler toplanmış
Küçük arkadaşım, prime’ın aynı soğutucu kullandığını nerde iddia etmişim? TUF ve strix kullanıyor demişim, orada bahsettiğim de sıcaklıkların hemen hemen aynı olması. Attığın incelemelerde fotoğraflar dışında thermals kısmına git bak görürsün. Senin yaşın kadar bilgisayar topladım ben, merak etme. Hala haplı falan diyosun, git kendine bi iş bul en iyisicevap vermekle uğraşamazsın çünkü vercek cevabın yok "prime tuf strixi aynı soğutucuyu kullandığını sanan" haplı kardeş. sana kullanılan soğutucunun aynı olmadığını soğutucu görselleri ile kanıtladım ama artık ne hangi madde kullandıysan hala saçmalamaya devam ediyorsun.
Küçük arkadaşım, prime’ın aynı soğutucu kullandığını nerde iddia etmişim? TUF ve strix kullanıyor demişim, orada bahsettiğim de sıcaklıkların hemen hemen aynı olması. Attığın incelemelerde fotoğraflar dışında thermals kısmına git bak görürsün. Senin yaşın kadar bilgisayar topladım ben, merak etme. Hala haplı falan diyosun, git kendine bi iş bul en iyisi
benim gibi bi öğrenciye bile 300k limit verdi paraf o kadar da zor oldugunu sanmıyorumparaf kart çoğu kişiye yüksek limitli zor çıkıyor veya red yiyor hocam. kart bi de yaygın değil ama ne hikmetse incehesap , vatan, itopya da taksitleri var . banka bunlara para mi veriyor, napıyorsa
Yeni kredi kart düzenlemesi öncesinde aldıysan olabilir.benim gibi bi öğrenciye bile 300k limit verdi paraf o kadar da zor oldugunu sanmıyorum
Nesi kötü beeeVay be bu kötü kart bile 71k he.
Yok be hocam imkanı yok veremem benim için çok para. 9070xt yi bile 38k ya 9 taksitle almıştım ilk çıktığın da.Oyun amaçlı kullanıyorsan bırak içinde kalsın be kardeşim yazık şu paraları vermeye zaten elindeki kart oyun tarafında 4k da bile tatmin ediyor 5080 olunca sanki arada devasa fark filan olmayacak bence hiç gaza gelme ama tabi son karar senin