❌İndirim Bitti! Rtx5080 Prime 70.999tl 9 Taksit Var

Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullanıyor. Bunda da kullanıyor olabilir, o yüzden sordum. Hayırdır bu üslup ne?
demek ki o mesajı boşa yazmamışım tam gaz saçmalamaya devam ediyorsun ;

3080 tuf

3080 strix

4080s tuf

4080s strix

TUF ve STRIX'de Kullanılan soğutucunun birbiriyle alakası yok.

Son düzenleme:
Sapphire rx 9070 xt nitro var. Şu 5080 içim de ukte kaldı sağlam kart güzel fiyat denk gelse alacağım da bu prime falan bu paraları hak etmiyor.
Oyun amaçlı kullanıyorsan bırak içinde kalsın be kardeşim yazık şu paraları vermeye zaten elindeki kart oyun tarafında 4k da bile tatmin ediyor 5080 olunca sanki arada devasa fark filan olmayacak bence hiç gaza gelme ama tabi son karar senin

Oyun amaçlı kullanıyorsan bırak içinde kalsın be kardeşim yazık şu paraları vermeye zaten elindeki kart oyun tarafında 4k da bile tatmin ediyor 5080 olunca sanki arada devasa fark filan olmayacak bence hiç gaza gelme ama tabi son karar senin
sonunda forumda mantıklı düşünebilen biri.

5080 vs 9070 xt

ortalama %20 daha güçlü, fiyat farkı %129

dün gece incenın 31 e sattığı 9070 xt prime ve konudaki 5080 prime fiyatı ile hesaplanmıştır.

demek ki o mesajı boşa yazmamışım tam gaz saçmalamaya devam ediyorsun ;

3080 tuf

3080 strix

4080s tuf

4080s strix

TUF ve STRIX'de Kullanılan soğutucunun birbiriyle alakası yok.
Sana cevap vermekle uğraşmam bile hata ama git bi sıcaklık testlerine bak. TUF’un daha iyi olduğu yerler bile var. Ayrıca adam gibi konuş, saçmalamak senin işin. Kemik de atmadık ama itler toplanmış

Sana cevap vermekle uğraşmam bile hata ama git bi sıcaklık testlerine bak. TUF’un daha iyi olduğu yerler bile var. Ayrıca adam gibi konuş, saçmalamak senin işin. Kemik de atmadık ama itler toplanmış
cevap vermekle uğraşamazsın çünkü vercek cevabın yok "Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullandığını sanan" haplı kardeş. sana kullanılan soğutucunun aynı olmadığını soğutucu görselleri ile kanıtladım ama artık ne hangi madde kullandıysan hala saçmalamaya devam ediyorsun.

cevap vermekle uğraşamazsın çünkü vercek cevabın yok "prime tuf strixi aynı soğutucuyu kullandığını sanan" haplı kardeş. sana kullanılan soğutucunun aynı olmadığını soğutucu görselleri ile kanıtladım ama artık ne hangi madde kullandıysan hala saçmalamaya devam ediyorsun.
Küçük arkadaşım, prime’ın aynı soğutucu kullandığını nerde iddia etmişim? TUF ve strix kullanıyor demişim, orada bahsettiğim de sıcaklıkların hemen hemen aynı olması. Attığın incelemelerde fotoğraflar dışında thermals kısmına git bak görürsün. Senin yaşın kadar bilgisayar topladım ben, merak etme. Hala haplı falan diyosun, git kendine bi iş bul en iyisi

Küçük arkadaşım, prime’ın aynı soğutucu kullandığını nerde iddia etmişim? TUF ve strix kullanıyor demişim, orada bahsettiğim de sıcaklıkların hemen hemen aynı olması. Attığın incelemelerde fotoğraflar dışında thermals kısmına git bak görürsün. Senin yaşın kadar bilgisayar topladım ben, merak etme. Hala haplı falan diyosun, git kendine bi iş bul en iyisi

Değerler farklı, demek iddia ettiğin gibi rog ve strix AYNI soğutucu kullanılmıyor, hadi gözünle görüp birinde vapor chamber olduğunu diğerinde olmadığını anlayacak kadar donanm bilgin yok, dahada uzatıp rezil olma.

"Soğutması tuf ve rogla aynı mı acaba?"

"Asus rtx 3000den beri rog ve tufta aynı soğutmayı kullanıyor. "

şu iki mesajını okurken ben senin adına utandım.

Son düzenleme:
Yok be hocam imkanı yok veremem benim için çok para. 9070xt yi bile 38k ya 9 taksitle almıştım ilk çıktığın da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,184
Üyeler
196,913
Son üye
progressive
Geri