CS de 3GB Vram i nasıl 8GB Vram'e atmalarını bekliyorsun onu anlayamadımAltın mı alıyosunuz döviz mi yatırımlık değil bunlar eğlence ve keyfin için. Bir kaç güncelleme geldiğinde bakalım cs de 8gb vram yetecek mi?
CS de 3GB Vram i nasıl 8GB Vram'e atmalarını bekliyorsun onu anlayamadımAltın mı alıyosunuz döviz mi yatırımlık değil bunlar eğlence ve keyfin için. Bir kaç güncelleme geldiğinde bakalım cs de 8gb vram yetecek mi?
sonunda kerim abiyi tanıyan biri, kimse bilmiyor forumdakiKerim abi diyosa haklidir
Forum ortamı serttir 1-2 ay tanısınlar sonra girsinlersonunda kerim abiyi tanıyan biri, kimse bilmiyor forumdaki![]()
1080P için "en azından" 12GB gerekli. Yani 16GB Vram doğru seçim 1080p için ? CS 3GB Vram kullanıyor 1080p'de haberin olsun. Hepsini yükseğe alsan bile 5GB kullanıyor. Ben Laptopumda bile 2K 8GB Vram ile en yüksek ayarlarda gayet rahat oynuyorum.8GB Vram yetmiyor. 1080P için 12GB en azından gerekli.
hay ağzına sağlıkArkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, dışarıda millet hala 1050, 1650 gibi kartlarla oyun oynamaya çalışıyor. Maalesef ülke şartlarında her istediğimizi şipşak alacak lüksümüz yok, o yüzden elinizdekinin kıymetini bilip biraz anı yaşayın.
Bu forumda fark ettiğim en büyük sorun, herkesin takıntı seviyesinde VRAM'e takılıp kalması. Kartın VRAM'i 16 GB olunca sistemdeki diğer bütün parçalar önemsizleşiyor nedense. Yaptığınız şey tam anlamıyla Şahin'e Ferrari motoru takmak.
Adama bakıyorsun, sisteme 16 GB VRAM'li kartı koymuş ama soğutucu oyuncak gibi 9mm'lik bir șey. PSU desen Çin'den gelip üstüne marka basılan el bombası güç kaynakları... Anakart e-atık seviyesinde ofis anakartı, RAM'e bakıyorsun CL46 tek kanal.
Sonra da bunlarla çok iyi sistem topladım zannediyorlar. Maalesef community'nin genel sorunu bu parça uyumunu sıfıra indirip sadece ekran kartı üzerinden donanımcılık oynamak
Adama aynı fiyata 9060xt 16gb alabilirsin dedik konuyu nereye bağladın yaArkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, dışarıda millet hala 1050, 1650 gibi kartlarla oyun oynamaya çalışıyor. Maalesef ülke şartlarında her istediğimizi şipşak alacak lüksümüz yok, o yüzden elinizdekinin kıymetini bilip biraz anı yaşayın.
Bu forumda fark ettiğim en büyük sorun, herkesin takıntı seviyesinde VRAM'e takılıp kalması. Kartın VRAM'i 16 GB olunca sistemdeki diğer bütün parçalar önemsizleşiyor nedense. Yaptığınız şey tam anlamıyla Şahin'e Ferrari motoru takmak.
Adama bakıyorsun, sisteme 16 GB VRAM'li kartı koymuş ama soğutucu oyuncak gibi 9mm'lik bir șey. PSU desen Çin'den gelip üstüne marka basılan el bombası güç kaynakları... Anakart e-atık seviyesinde ofis anakartı, RAM'e bakıyorsun CL46 tek kanal.
Sonra da bunlarla çok iyi sistem topladım zannediyorlar. Maalesef community'nin genel sorunu bu parça uyumunu sıfıra indirip sadece ekran kartı üzerinden donanımcılık oynamak
Dostum "kerim abi meme" yazarsan google'a görürsün neden öyle bir yazı olduğunuknk biliyon DA forum sert
E adam zaten AMD almak istemiyor hocam, koptuğumuz nokta bu. Siz sadece rakamlara bakarak 9060xt öneriyorsunuz ama donanımda sorunsuzluk arayan adamın kapısından AMD geçmez. Adamın kararı net, boşuna 16GB diye diretmeye gerek yok. Benim de donanım felsefem budur. AMD işlemciyle, ekran kartıyla uğraşacak vaktim yok. Bu piyasa tıpkı telefon piyasası gibi. Samsung kağıt üstünde devasa rakamlar yazar ama iPhone gelir stabilitesiyle işi bitirir. Donanım dünyasının Apple mimarisi de Intel + Nvidia kombinidir. Maceraya gerek yok, kalite arayan buraya gelir.Adama aynı fiyata 9060xt 16gb alabilirsin dedik konuyu nereye bağladın yakomik
hadi ekran kartına laf ettin de amd işlemciye nasıl laf edebiliyorsun yaE adam zaten AMD almak istemiyor hocam, koptuğumuz nokta bu. Siz sadece rakamlara bakarak 9060xt öneriyorsunuz ama donanımda sorunsuzluk arayan adamın kapısından AMD geçmez. Adamın kararı net, boşuna 16GB diye diretmeye gerek yok. Benim de donanım felsefem budur. AMD işlemciyle, ekran kartıyla uğraşacak vaktim yok. Bu piyasa tıpkı telefon piyasası gibi. Samsung kağıt üstünde devasa rakamlar yazar ama iPhone gelir stabilitesiyle işi bitirir. Donanım dünyasının Apple mimarisi de Intel + Nvidia kombinidir. Maceraya gerek yok, kalite arayan buraya gelir.
bak ben rx 6600 kullanıyorum 5 yıl önceki bir kart ona rağmen ben bu 5 yılda hiç yaşadığım bi sıkıntı hatırlamıyorum. sıkıntı yaşamışsam bile hemen cözmüşümdür basit şeylerdir bence 9060xt 16gb alekran kartlarında Amd'ye pek sıcak bakamıyorum. 5060Ti'dan daha mı iyidir ?