19.999,00 TL'ye Rtx5060ti Alınır mı ?

Abdullah abinin incelemesine baktığımda cs değerleri bu şekilde benim ağırlıklı oynayacağım oyun cs olduğu için bana rtx 5060ti daha mantıklı geldi
5060ti 9060xt den iyi bir kart. Vram avantajı cs oynuyorsan olmaz zaten. Vram avantajı lazımsa 9060xt alınır yoksa 5060ti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlerde lazım olur bence 8gb vram 2.elde de zarar ettirir 9060xt en mantıklısı veya vrami yüksek olan 2.el ürünler.
Ona bakarsan amd ikinci elde daha çok değer kaybediyor ve alıcısı nvidia'ya göre az.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Rtx5060Ti aldım geçtim.

8GB Vram yetmiyor. 1080P için 12GB en azından gerekli.

5060ti 9060xt den iyi bir kart. Vram avantajı cs oynuyorsan olmaz zaten. Vram avantajı lazımsa 9060xt alınır yoksa 5060ti.

Ona bakarsan amd ikinci elde daha çok değer kaybediyor ve alıcısı nvidia'ya göre az.
Forumda

5060 ti alacaksanız 16gb alın , 8gb ileridde kötüleşecek ve satmak isteseniz ölücüler ancak alacak yada elinizde kalacak . Eyer KDV indiriminden yararlanmıyorsan 2. El 4070, 78000xt ( garantili , faturalı ) alın geçin

Altın mı alıyosunuz döviz mi yatırımlık değil bunlar eğlence ve keyfin için. Bir kaç güncelleme geldiğinde bakalım cs de 8gb vram yetecek mi?

Altın mı alıyosunuz döviz mi yatırımlık değil bunlar eğlence ve keyfin için. Bir kaç güncelleme geldiğinde bakalım cs de 8gb vram yetecek mi?
valla yetmezse kartıda satamazsam ölücülere vereceğime kartı parçalar stres atıp yenisini alırım. bi ölüme çare yok

Abdullah abinin incelemesine baktığımda cs değerleri bu şekilde benim ağırlıklı oynayacağım oyun cs olduğu için bana rtx 5060ti daha mantıklı geldi
yav al bi şey olmaz fiyat avantajı var model de asus 8gb kartlar ölüyor bitiyor diye bi şey yok ben 4060 kullanıyorum hiç vram darboğazı falan olmadı ultrada oynayacağına orta yüksekte oynarsın zaten demişsin online fps oynuyorum diye etkilemez seni o kadar. bu arada attığın karşılaştırmadaki 16gb model 8gb olan değil

yav al bi şey olmaz fiyat avantajı var model de asus 8gb kartlar ölüyor bitiyor diye bi şey yok ben 4060 kullanıyorum hiç vram darboğazı falan olmadı ultrada oynayacağına orta yüksekte oynarsın zaten demişsin online fps oynuyorum diye etkilemez seni o kadar. bu arada attığın karşılaştırmadaki 16gb model 8gb olan değil
farkettim de cs2 yi en düşük ayarlarda oynayacağım için sıkıntı olacağını düşünmüyorum vramdan. valla asus ekran kartları ölseydi benimki ölürdü şuan 9 sene önce aldığım asus strix gtx1080'i kullanıyorum taş gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri