WacheroN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
geometride eklemen lazım kanka açıları tam öğren ki seni göremeden sen adamları vurayt mat çözüyorum radyant olur muyum işlem falan yapınca
geometride eklemen lazım kanka açıları tam öğren ki seni göremeden sen adamları vurayt mat çözüyorum radyant olur muyum işlem falan yapınca
Adam detaylı anlatım istemiş işine yarar yada yaramaz onun bileceği bir iş herkesin yoğurt yemesi farklıdır ben herhangi biri olarak yardımcı olmak istedim siz gibi sırf mesaj sayım artsın diye konuların altında zırvalamıyorum.tyt paragraf soru bankası alsa 1 2 saat onu full odak cozse odak artınca aynı dogrultudada oyun performansı artarmı
ben 2020 de ilk kez valorantı denerekn jett reyna oynuyordum oradan bir alışkanlık edindim ama ne olur olmaz diye sage clove gibi karakterlede kendimi geliştirdim duvar smoke gibi olaylar bana çok yardımcı oluyor 2-3 yere bakarkenönceden raze ve neon oynardım 2sindede kötüydüm neon biraz alışmıştımda o zamanda rankım bronz gümüştü buny felan oda çokta iyi degildim ezbere yapıyodum nerde nasıl yapacgımıda bilimiyodum o yüzdende kötüytüm şuan skye oynuyom flasshı güzel zaten bi flashı için oynuyom peeklerde felan yardımcı oluyo baya en az kullandıgım kurt oluyo çünkü takım genelde maindde ölüyo yada adam akıllı side giren olmuyo benimde aklıma kurt atmak gelmiyo zaten
rankın ne bilmiyorum ama istersen ansiklopedi yaz yine de bir insanın çıkabileceği maksimum rankı bellidir ayrıca oyunu oynayarak öğrenirsin. bu koçluk alarak veya kitap okuyarak yapılacak iş değil haberin olsun.
18kaç yaşındasın
bana haftada 1 3gb 2gb indirim duruytorum ya bende anlamadım hiç oynamıyorum ama güncelleme geliyor.Konuyla alakasız ama sürekli güncelleme geliyor mu size 2.7 GB? Güncelliyorum 2 gün sonra yine 2.7 GB istiyor da merak ettim.
bana haftada 1 3gb 2gb indirim duruytorum ya bende anlamadım hiç oynamıyorum ama güncelleme geliyor.
Bendede aynı sorun her oyunda nerdeyse oluyor. efootbal 40gb arada bi 20gb 25gb indirme yapıyor. dün gene indirdi ne indirdi anlamıyorum.Biraz araştırdım. Güncelleme değil, doğrulama yapıyormuş. Herkeste oluyor diyorlar. Ama upload hızım çok düşük olduğu için 1 saat beklemek zorunda kalıyorum...
Yüce 1 olarak katılıyorum boş oyun harcadığım zamana üzülüyorum.Sana abi tavsiyesi bu oyunu bırak sağlığın için... Yücelik 2 de bıraktım ben oyunun kitlesi aşırı tilt Ayrıca dengesiz karsilasmalar var dediğin gibi bir oyun da çok iyisin diğer oyun sanki kolsuz çünkü karşıya cok guclu rakip atiyor sinir krizi geçirmişsindir
hocam akıllı mantıklı insan düşünüp neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak idrak edecektir. her dışarı çıkan serseri olmuyor yada kötü bir çevre edinmiyorgörende forumdakı herkesi atom mühendisi falan zanneder dışarısı çok güvenli gibi dışarıyı önermek ne kadar doğru gidip uyuşturucu kullanan veledlerle mi takılsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çocuk valodan zevk alıyor demek ki iyi oynamak istiyor siz nasıl iyi olacağını söyleyin dede tavsiyesi vermeyin
çok akıllı ve mantıklı insan düşüyor bu tuzaklara emin ol evinde dursun valodan zevk alıyorsa onu oynasınhocam akıllı mantıklı insan düşünüp neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak idrak edecektir. her dışarı çıkan serseri olmuyor yada kötü bir çevre edinmiyor. Oyun olduğunu bilerek hareket etmesi daha iyi bu bir oyun sonuçta ve boşuna kendini paralamamalı nasıl daha iyi olurum vs oyna geç.Bir oyun için sinir stres sahibi olunmamalı chill takılmalı insan.
Tabii ki oyun oynasın neyden zevk alıyorsa artık da emin olun hırs yapıp oynarsa sinir stresten başka bir şey kazanılmıyor şu oyunlarda aynı hatayı lolde yaptım 2010 dan beri oynuyorum hala oynuyorum fakat eskisi kadar hırslı değilim chill takılıyorum şu oyunlara ayırdığım vakti dışarıda arkadaşlarıma ayırmayı yeğlerdim bana daha çok şey katacaktı buna eminimçok akıllı ve mantıklı insan düşüyor bu tuzaklara emin ol evinde dursun valodan zevk alıyorsa onu oynasın