LastikEloEn0
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
ASUS TUF Gaming F15’in Intel i7-13620H işlemcili modelini kullanıyorum. Laptopu yaklaşık 1,5 yıldır hiç temizlemeden kullandım. Bu zamana kadar memnundum; ancak son birkaç aydır ciddi ısınma sorunları yaşıyorum.
İnternette okuduğum forumlara göre Honeywell PTM7950 faz değişimli termal pad kullanmaya karar verdim. Türkiye’de satılan bazı markalar var. Tecrübesi olan arkadaşlar hangisini önerir? Ayrıca laptopa uygun olarak hangi boyuttaki ürünleri tercih etmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.
Linkler:
Thermal Grizzly Minus Pad 8
Minus Pad Pro
Kyrosheet
Pullsar
Fehonda
Ice Dragon
Arctic-TP3
Hem Ekran Kartı Çipimin hemde İşlemcinin Termal Macununu Pad ile değiştirmeyi planlıyorum attığım linkler hariç bulamadığım markalar olabilir önerilere açığım sadece Türkiyeden Temin Edilebilmesi önemli.
İnternette okuduğum forumlara göre Honeywell PTM7950 faz değişimli termal pad kullanmaya karar verdim. Türkiye’de satılan bazı markalar var. Tecrübesi olan arkadaşlar hangisini önerir? Ayrıca laptopa uygun olarak hangi boyuttaki ürünleri tercih etmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.
Linkler:
Thermal Grizzly Minus Pad 8
Minus Pad Pro
Kyrosheet
Pullsar
Fehonda
Ice Dragon
Arctic-TP3
Hem Ekran Kartı Çipimin hemde İşlemcinin Termal Macununu Pad ile değiştirmeyi planlıyorum attığım linkler hariç bulamadığım markalar olabilir önerilere açığım sadece Türkiyeden Temin Edilebilmesi önemli.