🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama ben göremedim. Ürün ön siparişe açılalı 1-2 gün oldu. Dış kasası alüminyum alaşım olan bir klavye ve benzer kalitedeki plastik kasalı klavyelerle aynı fiyatlara satılıyor hemen hemen.
Baileys renginde FR4 plate, Dark World renginde polikarbonat plate mevcut. İkisini de kullandım, genelde polikarbonatlar biraz daha esnek oluyorken FR4 daha stabil oluyor. Ama aşırı büyük farkları olmadığı için klavye rengine göre tercih yapın derim. Ayrıca bildiğim kadarıyla kutu içinden coiled kablo da çıkıyor, alt kısıma videosunu bırakırım.
KEYMO veya EFORSUZ kodunu kullanınca 3200 TL'ye geliyor, ihtiyacı olan yada alüminyum alaşım denemek isteyen kaçırmasın derim.

GÜNCELLEME(25.05.2026): Arkadaşlar konuyu yükseltiyorum çünkü yeni modeller geldi, bazılarının fiyatı arttı ama hala uygun fiyatlı olduklarını düşünüyorum. Bir göz atın derim.
param olmayan zamana bak kaçırılmaz

• Üzgün
Reaksiyonlar: Renz
1780166739280.webp

bu rengin keycaplerinde aralarda boşluk mu var ışık geçmesi için?

Bence diğeri de iyi buda güzel kafana göre hocam 2side güzel
ilk beyazın gerçek resmini hiç bulamadım ya nasıl gözüktüğünü anlayamadım bulabilsem düzgün halini o ışık geçirdiği için daha çok hoşuma gitti de elimde ucuz da olsa bitane düz beyaz keycap var aslında jelly olanı alsam arada değiştirip kullanmak için uyumlu mudur normal keycaplerle
(çok devrik bi cümle olmuş :D)

ilk beyazın gerçek resmini hiç bulamadım ya nasıl gözüktüğünü anlayamadım bulabilsem düzgün halini o ışık geçirdiği için daha çok hoşuma gitti de elimde ucuz da olsa bitane düz beyaz keycap var aslında jelly olanı alsam arada değiştirip kullanmak için uyumlu mudur normal keycaplerle
jelly olanda farklı ben begendim şahsen fotolarin altında videosu var kanka gordunmu onu

İlk beyazdan kastın folding ise sitede videosu var zaten.

1780172947741.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri