Kanka ben sana söyleyeyim kombo felan boşver 2 fındıklı 2 hindistan cevizli al onlar güzel zamanında karışık paket almıştım bu markadan.Hangi kombo reis söyle de yapıştırak
Kanka ben sana söyleyeyim kombo felan boşver 2 fındıklı 2 hindistan cevizli al onlar güzel zamanında karışık paket almıştım bu markadan.Hangi kombo reis söyle de yapıştırak
27 tlden daha ucuza nasıl yapılıyor kral bizi aydınlat 1 tane duacı kazanTrendyol'dan market koduyla falan çok daha iyi kombo yapılıyor bilginiz olsun
Bunu geçen bir arkadaş almıştı. Üstüne şu an vodafone pay ile de %20 iade var kombolar kombosu olur. Trendyol market kuponunu yakalamak lazım.27 tlden daha ucuza nasıl yapılıyor kral bizi aydınlat 1 tane duacı kazan
yakışıklı bu yüksek proteinli değil ben diyette kullanıyorum. yüksek proteinli olan lazımBunu geçen bir arkadaş almıştı. Üstüne şu an vodafone pay ile de %20 iade var kombolar kombosu olur. Trendyol market kuponunu yakalamak lazım.
4al3ödeye hangisi dahilse onu kombolarsın hocam. Ben sana balık tutmayı öğretiyorum gerisini sen ayarlayakışıklı bu yüksek proteinli değil ben diyette kullanıyorum. yüksek proteinli olan lazım
Ben sürekli high protein olanını alıyorum zaten hocam, tadına aşinayım. Bunların aromaları öyle ahım şahım değil zaten çoğunun tadı birbirine benziyor.Kanka ben sana söyleyeyim kombo felan boşver 2 fındıklı 2 hindistan cevizli al onlar güzel zamanında karışık paket almıştım bu markadan.
Hocam 4 tane sepete at yanına da trendyol plus at 75 TL. Trendyol plus ı atınca sepette bir sürü kupon çıkıyor.yakışıklı bu yüksek proteinli değil ben diyette kullanıyorum. yüksek proteinli olan lazım
Ben sürekli high protein olanını alıyorum zaten hocam, tadına aşinayım. Bunların aromaları öyle ahım şahım değil zaten çoğunun tadı birbirine benziyor.
Bu arada nasıl oldu bilmiyorum ama 4x12 lik fındıklı + trendyol plus ile sepette 1219 TL den yapıştırdım. 75 TL trendyol plus ı düşersen 48 tanesi 1144 TL ye geldi tanesi 23.8 TL.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 4 tane sepete at yanına da trendyol plus at 75 TL. Trendyol plus ı atınca sepette bir sürü kupon çıkıyor.
4x fıntıklı + plus ile total 1219 TL ye geldi.
çok yedim, beğenmedimPalm yağı içeriyor maalesef pek kaliteli değil MS. Ayrıca 30 liradan ucuza geliyor tanesi, 15 gram protein içeriyor nasıl pahalı? İçeriği de temiz tadı da lezzetli.
Bence TrioMove üç haneli fiyatlara çıkmadan alınabilecek en iyisi en lezzetlisi. Protein bar olduğu asla belli olmuyor normal çikolata yerine bile yenir.
Bu üçünden cupcakelisi cidden çok güzel keşke bu aromada yüksek proteinli de yapsalar.
Ben hem sağlıksız değil diye hem protein tamamlamak için en çok da tok tutsun diye yiyorum ms’lerin proteini de az benim amaçlarıma pek uygun değil..çok yedim, beğenmedim
ms akıyo, %100 palm yağı değil gramaj sonuçta, sorun olmayacak dozlarda, her gün 5 tane yemiyoruz zaten, sorun yok
yıllardır bu konudaki tecrübeme göre, yurtdışı barları hariç olarak protein miktarı arttıkça yapay ve iğrenç bir tat oluşuyor, bunu protein makrosu tamamlamak için yiyen çok azdır
kademe 3 antrenörden selamlar![]()