❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 var 7500f 80 85 derecelere geliyor buna geçilir mi?
Yanlış monte edilmiş veya macun kalitesiz/yanlış uygulanmış olabilir. Fan ızgaraları tıkalıdır o cpu fan çok güçlü soğutur 80 derece görmen imkansız. Ben 9700x ile segotep mu th6 ile 88w modda 67 derecenin üstünü hiçbir işkence testinde görmedim.

7800x3d ile Arctic freezer 36 duo hava soğutma kullanıyorum. Buna veya farklı bir sıvı soğutmaya geçmeye değer mi?

i5 14600kf için Thermalright Phantom Spirit 120 SE den geçmeye depğermi oyunlarda 80-95 derecede geziyor

Arkadaşlar l36 alanlara soruyorum herhangi bir sorun yaşayan veya sesinden şikayetçi olan var mı?

Arkadaşlar l36 alanlara soruyorum herhangi bir sorun yaşayan veya sesinden şikayetçi olan var mı?
2 aydır kullanıyorum. Sessiz çalışıyor. 9800x3d hikayeli oyunlarda 55 derecelerde takılıyor.

3000den almıştım sene başı harika iş çıkarıyor 2300 bedava stok gelirse yapıştırın, güzel soğutuyor işlemci 14600KF idi.

GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN ÇÖKÜN FİYAT ON NUMARA HEM SİYAH HEM BEYAZ OLANINI ŞU AN KULLANIYORUM. POMPA HIZI SABİT AMA SESSİZ. FİYAT PERFORMANS Bİ SIVI SOĞUTMA.

2599 TL DEN DAHA AŞAĞI DÜŞMÜŞ.

Aktif kullanıyorum. Hiç tavsiye etmem pompası aşırı titriyor. Masa vivratör gibi sallanıyor Pompa titremesin diye fanları %100’e çekiyorum öyle oyun oynuyorum. Almayın aldırmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam suan kullanıyorum demıssın de bende kullanıyorum bırsey sormak ıstıyorum. bende fanlar yuksek devıre cıkıncı tıtrıyor ve asırı ses cıkarıyorlar sende de boyle bırsey varmı sızce aldıgım yere gondereyım mı gerı
Aynı sorun bende de var aşırı titriyor insanı çok rahartsız editoe ama titreme fanlardan değil pompadan geliyor hocam. Fanları %100’e çek o zaman titreme gidiyor. Titreme pompadan dolayı yapıyo.

Aktif kullanıyorum. Hiç tavsiye etmem pompası aşırı titriyor. Masa vivratör gibi sallanıyor Pompa titremesin diye fanları %100’e çekiyorum öyle oyun oynuyorum. Almayın aldırmayın.

Aynı sorun bende de var aşırı titriyor insanı çok rahartsız editoe ama titreme fanlardan değil pompadan geliyor hocam. Fanları %100’e çek o zaman titreme gidiyor. Titreme pompadan dolayı yapıyo.
Thermalright assasin spirit hava soğutma kullanıyodum bundan önce, o çok daha sesliydi. Ayrıca bu bütçelerdeki çoğu fan zaten %100'de masayı titretiyor.

Yok hocam pompa saglam fanlar titriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri