kevx
80+
- Reaksiyon skoru
- 219
seni kırmak istemem ama olamazsın kankaBunu alırsan xantares ten iyi olursun
seni kırmak istemem ama olamazsın kankaBunu alırsan xantares ten iyi olursun
Şakasına yazıyorum e sporcular günde 15-20 saat cs oynuyor yıllardır tabii ki olamayız. Hangi mental kaldırır bunuolamazsın kanka
Valla çok saygı duyduğum insanlar cidden çok zor hayatını bi kenarı bırakman lazım. imorr anlatıyodu: xantares uykusunda flash falan atıyomuşŞakasına yazıyorum e sporcular günde 15-20 saat cs oynuyor yıllardır tabii ki olamayız. Hangi mental kaldırır bunu
O adam başka bi klasman zatenValla çok saygı duyduğum insanlar cidden çok zor hayatını bi kenarı bırakman lazım. imorr anlatıyodu: xantares uykusunda flash falan atıyomuş
Asus woled 24'' yoldaFps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba
Fps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba
Kaç para olur acaba
45+Kaç para olur acaba
Kaç para olur acaba
tanıtıldı yolda bakalımFps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba