The ROG Strix OLED XG259QWPG Ace is a tournament-ready OLED designed for esports pros
The ROG Strix OLED XG259QWPG Ace is a premium 540Hz esports gaming monitor made with pros, for pros — current or aspiring.
Ekler
Son düzenleme:
Gitmeme 6 gün kaldı haziran celbiAskerden döndün mü kral hoşgeldin
Reis koca forumda herkes askere gidip gitmediğini merak ediyorGitmeme 6 gün kaldı haziran celbi
Çok az kaldıReis koca forumda herkes askere gidip gitmediğini merak ediyor)
Biz seni gittin sanıyorduk reis yaÇok az kaldı![]()
Lg c5 alırken bütçemdeki 40-50k arası tv lere bakmıştım önemli şeyleri biliyorum. Yani iyi ve kötüyü ayırt edebilirim. Neticede tv de bir monitör sayılır biraz daha özelliklisi. Ama incelemesini görmeden yorum yapamam. TV lere zaten normalde bakmadığım için modellere pek hakim değilim. Ama araştırdığım kısa süre kadarıyla Oled almayacaksan tr de satılan en mantıklı mini led modelleri TCL-IFFALCON-NEXSTAR markalarına ait. TCL dünya devi panel üreticisi. Iffalcon tcl alt markası. Nexstar da çinli bir üretici olan ktc ürünlerini alıyor montajlayıp satıyor genellikle. Ürünleri de olumlu yorumlara sahip. Eğer büyük boyutlu bir şey bakıyorsan 75'' nexstar mini led mantıklı.Biz seni gittin sanıyorduk reis ya![]()
Reis televizyonlar konusunda bilgili misin 65-70 bandında televizyon arıyoruz var mıdır önerin?
Hocam bu miniled noluyor bide servisleri vardır dimi bunlarınLg c5 alırken bütçemdeki 40-50k arası tv lere bakmıştım önemli şeyleri biliyorum. Yani iyi ve kötüyü ayırt edebilirim. Neticede tv de bir monitör sayılır biraz daha özelliklisi. Ama incelemesini görmeden yorum yapamam. TV lere zaten normalde bakmadığım için modellere pek hakim değilim. Ama araştırdığım kısa süre kadarıyla Oled almayacaksan tr de satılan en mantıklı mini led modelleri TCL-IFFALCON-NEXSTAR markalarına ait. TCL dünya devi panel üreticisi. Iffalcon tcl alt markası. Nexstar da çinli bir üretici olan ktc ürünlerini alıyor montajlayıp satıyor genellikle. Ürünleri de olumlu yorumlara sahip. Eğer büyük boyutlu bir şey bakıyorsan 75'' nexstar mini led mantıklı.
Mesela bu:
TCL modelleri olarak şunlar alınabilir:
Iffalcon:
Bütçendeki tv leri kıyaslamak istersen buraya bakabilirsin:
Compare TCL C7K / QM7K 55"-85" vs Samsung QN85F
Detailed comparison of two TVs: TCL C7K / QM7K 55"-85" vs Samsung QN85Fwww.choose.tv
OLED olarak yerli markalar ve LG b serisi dışında bir ürün göremedim. Bence b serisi parlaklığı memnun etmez. C serisi almak daha mantıklı ama stoklarda göremedim.
Ekranda yüzlerce mini ledler oluyor bunlar açılıp kapatılabiliyor. Bu sayede daha derin siyahlar, daha yüksek kontrast oranı, daha yüksek parlaklık vs sağlanıyor. Servisleri var.Hocam bu miniled noluyor bide servisleri vardır dimi bunların
Cumartesi sabahı gidiyorum.Reis sen askerde değil misin ya![]()