Ps Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

Daha bugün arkadaşımla birlikte 10.700₺'ye garantisi bitik ama çok kullanılmamış 512GB çift 9. nesil kollu Series S aldık. Series S gibi bir nimet varken PS4 bakmak hata olur. Sadece futbol oyunu oynayacağın için söylüyorum.

Sağolun hocam ben konsollara hakim değilim en son ps4'te kalmıştım ama dediklerinize bakılırsa güncel oyunları da oynamak ve daha az maliyetle daha güncel kalmak ve daha çok performans almak için Xbox s almak çok daha mantıklı görünüyor
Sadece beni baştan beri düşündüren konu şu ilerde PC alma gibi bir düşüncem var ve eğer ilerde PC alacaksam bir konsola fazla para vermem çok mantıklı olmayacaktır o yüzden PC alana kadar arada can sıkıntımı giderebileceğim bir konsola çok para vermek istemem
nihayetinde şartlara bakılırsa 2.el PS 4 almak yerine 2.el temiz bir Xbox series s tercih etmek daha iyi bir tercih olur
Series S mantıklı bence, tüm güncel oyunları destekliyor kendisi GTA 6 da çıkacak o konsola, diğer yeni nesil konsollara göre görüntü kalitesi zayıf diğerleri 4K odaklıyken bu 1080P odaklı bir konsol ama oynattığı oyunlar aynı.

Şahsen PS4 sahibiyim elimde PC olduğu için de arada Fifa falan oynamaya yetiyor (Fifa 22 var) o yüzden PS5e vs geçmedim ama sıfırdan alcak olsam PS4 almam şuan.

Series S mantıklı bence, tüm güncel oyunları destekliyor kendisi GTA 6 da çıkacak o konsola, diğer yeni nesil konsollara göre görüntü kalitesi zayıf diğerleri 4K odaklıyken bu 1080P odaklı bir konsol ama oynattığı oyunlar aynı.

Şahsen PS4 sahibiyim elimde PC olduğu için de arada Fifa falan oynamaya yetiyor (Fifa 22 var) o yüzden PS5e vs geçmedim ama sıfırdan alcak olsam PS4 almam şuan.
Kesinlikle katılıyorum hocam şuana kadar iyi bir 2.el göremedim biraz araştırıp bulursam series s alacağım
Güncel,PC olmamasına rağmen valorant bile oynayabiliyorsun,FPS daha fazla tek sıkıntısı konsolu biraz garip ona da alışırım diye düşünüyorum
Bu ikisi arasında PS özel oyun sevenler PS tercih edebilir onun haricinde her yönden Xbox önde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,967
Üyeler
196,865
Son üye
tahirklc
Geri