(Keenetic Hopper Ax3000 Dsl) Yıldırım Kaynaklı Modem Arızası

Osansioo

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,

Konutumun yakınına yıldırım düşmesi sonucunda modemim arızalandı . Cihazın enerjisi mevcuttur ancak DSL ışığı turuncu renkte yanıp sönmekte ve internet bağlantısı sağlanamamaktadır. Ayrıca cihazda normalin dışında aşırı ısınma problemi bulunmaktadır.

Cihazın tamirinin mümkün olup olmadığını ve süreç hakkındaki garanti/değişim prosedürleri nasıl cevap verirler.

Saygılarımla.

Yıllardır Keenetic kullanıyorum, çok memnunum. Müş. Hiz. aradığımda her zaman da yardımcı oldular. Ama bir arıza olması durumunda teknik servis ve garanti konusunda aşırı şikayet okuyorum.2 tane Hopper cihazım var ve bu yorumları okuduktan sonra dua ediyorum umarım bişey olmaz diye.
Yıldırım sonucu garantiye gönderilen cihazları, evinizdeki tesisat problemli, yüksek akımdan dolayı zarar görmüş diye sallıyorlarmış.
Umarım sana yardımcı olurlar. Gelişmeleri buradan yazarsan bizler de bilgilenelim.
@KYTECHNGAMING Kemal Bey, siz ne düşünüyorsunuz ?

Yıllardır Keenetic kullanıyorum, çok memnunum. Müş. Hiz. aradığımda her zaman da yardımcı oldular. Ama bir arıza olması durumunda teknik servis ve garanti konusunda aşırı şikayet okuyorum.2 tane Hopper cihazım var ve bu yorumları okuduktan sonra dua ediyorum umarım bişey olmaz diye.
Yıldırım sonucu garantiye gönderilen cihazları, evinizdeki tesisat problemli, yüksek akımdan dolayı zarar görmüş diye sallıyorlarmış.
Umarım sana yardımcı olurlar. Gelişmeleri buradan yazarsan bizler de bilgilenelim.
@KYTECHNGAMING Kemal Bey, siz ne düşünüyorsunuz ?

Selam Ahmet,

Garanti koşulları ve kapsamları Keenetic Türkiye web sitesinde açıkca belirtilmektedir.

Geri