1.5-1.6 Milyon Arası Ne Alınabilir Sorunsuz Kafa Ağrıtmayacak

valla olaya hiç 1.0 tsi diye bakmadım, 2. el satışı hızlı olan üzerine gittim daha çok. bir de 3 silindirde "0" olarak düşündüm direkt. satış düşünüldüğüne göre çok binilmeyecek bir süre sonra değiştirilecek olarak anlıyorum.

mazda mesela çok güzel hele üst paketleri çok çok dolu, çok uzun süre cx-5 baktım ama baktığım tertemiz ilanlar o fiyatlara 2-3 ay ilanda kalmaya devam etti.

1.6 tdi rapid var şu an bende (bu da hızlı satılmayacak gerçi) çok da güzel çok da seviyorum ama 150bine yaklaştığı için geçici olarak 50 bin altında 1.0 tce clio ile değiştirip, sonra üzerine koyup tekrar üst segmentlere geçiş düşünüyorum.

1.5-1.6 bütçe olunca 1.5 dci clio aşağıda kalıyor ama megane bakılabilir.

superb yerine daha yeni daha düşük km octavia tercih edilebilir. 1.0 tsi e tech ve 1.5 tsi e techlerde bütçenizin yettiği yıllarda alternatör sorunu var. mutlaka garantiden değişip değişmediğini teyit edin derim.

aklıma gelmişken bir de scala 1.6 tdi olanlar var premium paket, cam tavanlı, 70-80 km altında 1.500 civarlarına.
Binilen araca yarın birgün sattığımda hızlı gitsin deniliyorsa genelde piyasa arabası tercih etmek mantıklı.
Mazda için ilanlarda satılık zaten çok çıkmıyor binen satmıyor,ülkecek insanlarımız Fiat,Renault grubuna alışkın olduğu için keyifli,sorunsuz binilecek arabaların çoğunu bilmiyorlar.
50k km altı bakarsan her an ağır bakımı sende kalabilir hocam,1.0larda öyle bir saçmalık var tamamen şansına bağlı onun yerine 1.3tce ağır bakımı yapılmış bakarsan bence çok mantıklı olacaktır.Rapid konforunu asla arama ama clioya binerken :D
1.5-1,6 bütçe için bence de clio çok çok mantıksız Meganenın dolu paketini 1.4 1.5 e bulunuyor.Vag grubunun kalitelisine binmek için bi tık daha üst bütçe gerekiyor 1.7 1.8 felan ama onda da TR şartları için asla verilmez gözüyle bakıyorum ben.Superb yerine aynı dolulukta Octavia tercih edilebilir.
1.0 için yine ben kişisel olarak asla tercih etmem ama son 1-2 senedir ülkede sıfır fiyatlarından dolayı çok tercih ediliyor.
Servislerdeki arabalarında çoğu 1.0 :D
1.5 e tech için de dediğin gibi alternatör sorunu var onun yerine düz 1.5 tsi tercih edilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam eğer suv düşünürsen şuanda aktif kullandığım araç modeli olan https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ry-44.ooo-km-hatasiz-boyasiz-1319160738/detay tiggo 7 proyu tavsiye ederim fiyatına göre alınabilecek bir araba piyasası hızlı. hız konusundada kesinlikle tatmin eder, genede senin bileceğin iş.
Yanlış anlama hocam amacım kimsenin malını kötülemek değil ama ne piyasa arabası ne piyasası hızlı :)
1.6 atmosferik motorunda hız konusunda vereceği çok bir tatminkarlık bulunmuyor,kuzenimde 8 prosu var kullanmıştım.Tamamen elektriksel olarak donatılmış bir araç,
Sarı site ilanının sayfasındaki 1318217842,1317891603-kaput değişen görünüyor geçmişini bilmek gerek sadece,1312872435 o fiyat bantlarına arkadaşın yerinde olsam bu 3 ilandan birine göz atardım.3 ilanda çok okey bence.Allah satışını bol etsin.1-2 aya bende araç değiştireceğim Bdüzündeyim sayfasını fava ekledim,kısmet olursa yüz yüze de tanışırız :)

Son düzenleme:
Binilen araca yarın birgün sattığımda hızlı gitsin deniliyorsa genelde piyasa arabası tercih etmek mantıklı.
Mazda için ilanlarda satılık zaten çok çıkmıyor binen satmıyor,ülkecek insanlarımız Fiat,Renault grubuna alışkın olduğu için keyifli,sorunsuz binilecek arabaların çoğunu bilmiyorlar.
50k km altı bakarsan her an ağır bakımı sende kalabilir hocam,1.0larda öyle bir saçmalık var tamamen şansına bağlı onun yerine 1.3tce ağır bakımı yapılmış bakarsan bence çok mantıklı olacaktır.Rapid konforunu asla arama ama clioya binerken :D
1.5-1,6 bütçe için bence de clio çok çok mantıksız Meganenın dolu paketini 1.4 1.5 e bulunuyor.Vag grubunun kalitelisine binmek için bi tık daha üst bütçe gerekiyor 1.7 1.8 felan ama onda da TR şartları için asla verilmez gözüyle bakıyorum ben.Superb yerine aynı dolulukta Octavia tercih edilebilir.
1.0 için yine ben kişisel olarak asla tercih etmem ama son 1-2 senedir ülkede sıfır fiyatlarından dolayı çok tercih ediliyor.
Servislerdeki arabalarında çoğu 1.0 :D
1.5 e tech için de dediğin gibi alternatör sorunu var onun yerine düz 1.5 tsi tercih edilebilir.

Yanlış anlama hocam amacım kimsenin malını kötülemek değil ama ne piyasa arabası ne piyasası hızlı :)
1.6 atmosferik motorunda hız konusunda vereceği çok bir tatminkarlık bulunmuyor,kuzenimde 8 prosu var kullanmıştım.Tamamen elektriksel olarak donatılmış bir araç,
Sarı site ilanının sayfasındaki 1318217842,1317891603-kaput değişen görünüyor geçmişini bilmek gerek sadece,1312872435 o fiyat bantlarına arkadaşın yerinde olsam bu 3 ilandan birine göz atardım.3 ilanda çok okey bence.Allah satışını bol etsin.1-2 aya bende araç değiştireceğim Bdüzündeyim sayfasını fava ekledim,kısmet olursa yüz yüze de tanışırız :)
hocam ilandaki araba benim değil örnek olsun diye attım benimki satılık değil çevremden duyduklarıma göre ve tecrübeme göre konuşuyorum gayet hızlı satılıyor bizim buralarda temizi olursa. sürüş açısındanda gayet tatmin ediyor bir tek yakıtı problem olabilir sürüşe dayalı olarak 10 litreye kadar çıkabiliyor elektriksel olarak donatılmış kısmına katılıyorum ama gayet temiz çalışıyor elektronik kısmında bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ama genede arabayı yorup görmek lazım.

1.5 DCI icon Megane 4 yada 1.8 corolla

A3, A4 F30 bakabilirsin. Bu araclara 50/100k bile harcasan sıfırları hep pahalı olduğu için iyi prim yapıyor ve satarken diğer markalara kıyasla daha yükseğe satılıyor
Her türlü kafası ağrır F30 diyosun bu adam kafam ağrımasın diyor 100k harca diyorsunda mesele para değil para olsa bile 100k yı harcamak sanayide gelen öpecek giden öpecek bir o usta bir o usta zamanda alır

hocam ilandaki araba benim değil örnek olsun diye attım benimki satılık değil çevremden duyduklarıma göre ve tecrübeme göre konuşuyorum gayet hızlı satılıyor bizim buralarda temizi olursa. sürüş açısındanda gayet tatmin ediyor bir tek yakıtı problem olabilir sürüşe dayalı olarak 10 litreye kadar çıkabiliyor elektriksel olarak donatılmış kısmına katılıyorum ama gayet temiz çalışıyor elektronik kısmında bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ama genede arabayı yorup görmek lazım.
Ya aslında arabaya binince ortalama zaten çoğu 7-10 lt arası,çok dert etmemek gerekiyor yakıtı.Aslan besleyen sütünü esirgemez hesabı :D
Elektronik kısmında bir problem yaşamamış olman tamamen senin şansına gelmiş olabilir maşaallah de :D
Cherry kronik sorunlarını bildiklerimi yazayım,
Airbag açmama ve kronik airbag arıza ışığı
ADAS ve multimedya donması
Disk eğilmesi gibi benim bildiklerim,hepsini geçtim hadi çözülürde Allah korusun airbag çok çok büyük sıkıntı.

Ya aslında arabaya binince ortalama zaten çoğu 7-10 lt arası,çok dert etmemek gerekiyor yakıtı.Aslan besleyen sütünü esirgemez hesabı :D
Elektronik kısmında bir problem yaşamamış olman tamamen senin şansına gelmiş olabilir maşaallah de :D
Cherry kronik sorunlarını bildiklerimi yazayım,
Airbag açmama ve kronik airbag arıza ışığı
ADAS ve multimedya donması
Disk eğilmesi gibi benim bildiklerim,hepsini geçtim hadi çözülürde Allah korusun airbag çok çok büyük sıkıntı.
allaha şükür yaşamadım hiçbirini airbagi bilemeyiz tabii

1.6 Limited Egea Cross al, kafan rahat.

1.0 elite paket hyundai bayon

Herkese önerdiğim gibi sana da kendi kullandığım Honda City i öneririm.
Şehir dışı ortalaması 5 litre altında. Bursa nın aşırı bayır olan semtinde oturuyorum kısa mesafe her gün git gel yaptığımda ortalama yakıt 8-9 arası.
Sorunsuzluksa zaten en sorunsuz motor ve şanzımana sahip. O fiyatlara sıfır ayarında City bulabilirsin.
Satışı yavaş diyen olabilir ama ben İnallar bayisinden aldım o ara ellerinde 5 City vardı 2 hafta içerisinde sonuncuya ben zor yetiştim.
Özellikle benim gibi eski aracın tamirlerinden bıkanlar için bulunmaz nimet.
Corolla hibrit içinde sorunsuz diyorlar ama 1.8 in MTV si çok fazla. Çok km yapmıyorsan yakıt olarak karşılamaz. Zaten City ile aralarında aşırı fark yok. 2 aracında yalıtımı zayıf , dış ve iç malzemeleri düşük kalitede. Sana tek verdikleri sorunsuz motor ve şanzıman ki ülkemiz için en kritik nokta bu. Sanayiye motor için girme de gerisi kolay.

1.5 DCI icon Megane 4 yada 1.8 corolla

Her türlü kafası ağrır F30 diyosun bu adam kafam ağrımasın diyor 100k harca diyorsunda mesele para değil para olsa bile 100k yı harcamak sanayide gelen öpecek giden öpecek bir o usta bir o usta zamanda alır
Tanıdığın yoksa sanayide işin ne zaten.
Bi ton yetkili servis var sanayiye gideceğine üzerine %10-20 daha fazla ödüyorsun orada yaptırıyon butun işlerini. Hem kayıtlı garantili hem muhatabın var.

1.5 1.6 milyon tl bandında ne alınabilir 1 yıllık evliyim hız severim ama ilk tercihim değil şuanlık sorunsuz ve 2. el satışı hızlı olan değer kaybetmiyecek bir araç istiyorum. Şuan kafamda Honda civic var 2020 2021 modelleri önerceğiniz bütün arabalara açığım suv sedan farketmez. şimdiden teşekkürler.
İ20n dicektim de uçmuş fiyatlar. En ucuzu 1.7m.
Bütçeyi 2 yapsan eski kasa model y performans bulursun.
0-100 3.7 saniye veya mg4 xpower

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri