Binilen araca yarın birgün sattığımda hızlı gitsin deniliyorsa genelde piyasa arabası tercih etmek mantıklı.valla olaya hiç 1.0 tsi diye bakmadım, 2. el satışı hızlı olan üzerine gittim daha çok. bir de 3 silindirde "0" olarak düşündüm direkt. satış düşünüldüğüne göre çok binilmeyecek bir süre sonra değiştirilecek olarak anlıyorum.
mazda mesela çok güzel hele üst paketleri çok çok dolu, çok uzun süre cx-5 baktım ama baktığım tertemiz ilanlar o fiyatlara 2-3 ay ilanda kalmaya devam etti.
1.6 tdi rapid var şu an bende (bu da hızlı satılmayacak gerçi) çok da güzel çok da seviyorum ama 150bine yaklaştığı için geçici olarak 50 bin altında 1.0 tce clio ile değiştirip, sonra üzerine koyup tekrar üst segmentlere geçiş düşünüyorum.
1.5-1.6 bütçe olunca 1.5 dci clio aşağıda kalıyor ama megane bakılabilir.
superb yerine daha yeni daha düşük km octavia tercih edilebilir. 1.0 tsi e tech ve 1.5 tsi e techlerde bütçenizin yettiği yıllarda alternatör sorunu var. mutlaka garantiden değişip değişmediğini teyit edin derim.
aklıma gelmişken bir de scala 1.6 tdi olanlar var premium paket, cam tavanlı, 70-80 km altında 1.500 civarlarına.
Mazda için ilanlarda satılık zaten çok çıkmıyor binen satmıyor,ülkecek insanlarımız Fiat,Renault grubuna alışkın olduğu için keyifli,sorunsuz binilecek arabaların çoğunu bilmiyorlar.
50k km altı bakarsan her an ağır bakımı sende kalabilir hocam,1.0larda öyle bir saçmalık var tamamen şansına bağlı onun yerine 1.3tce ağır bakımı yapılmış bakarsan bence çok mantıklı olacaktır.Rapid konforunu asla arama ama clioya binerken
1.5-1,6 bütçe için bence de clio çok çok mantıksız Meganenın dolu paketini 1.4 1.5 e bulunuyor.Vag grubunun kalitelisine binmek için bi tık daha üst bütçe gerekiyor 1.7 1.8 felan ama onda da TR şartları için asla verilmez gözüyle bakıyorum ben.Superb yerine aynı dolulukta Octavia tercih edilebilir.
1.0 için yine ben kişisel olarak asla tercih etmem ama son 1-2 senedir ülkede sıfır fiyatlarından dolayı çok tercih ediliyor.
Servislerdeki arabalarında çoğu 1.0
1.5 e tech için de dediğin gibi alternatör sorunu var onun yerine düz 1.5 tsi tercih edilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış anlama hocam amacım kimsenin malını kötülemek değil ama ne piyasa arabası ne piyasası hızlıhocam eğer suv düşünürsen şuanda aktif kullandığım araç modeli olan https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ry-44.ooo-km-hatasiz-boyasiz-1319160738/detay tiggo 7 proyu tavsiye ederim fiyatına göre alınabilecek bir araba piyasası hızlı. hız konusundada kesinlikle tatmin eder, genede senin bileceğin iş.
1.6 atmosferik motorunda hız konusunda vereceği çok bir tatminkarlık bulunmuyor,kuzenimde 8 prosu var kullanmıştım.Tamamen elektriksel olarak donatılmış bir araç,
Sarı site ilanının sayfasındaki 1318217842,1317891603-kaput değişen görünüyor geçmişini bilmek gerek sadece,1312872435 o fiyat bantlarına arkadaşın yerinde olsam bu 3 ilandan birine göz atardım.3 ilanda çok okey bence.Allah satışını bol etsin.1-2 aya bende araç değiştireceğim Bdüzündeyim sayfasını fava ekledim,kısmet olursa yüz yüze de tanışırız
Son düzenleme: