🔥İndirim MSI RTX 5060 Ti Ventus 2x Oc Plus - 20 Bin TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ventusmuş birde bizden uzak dursun :D

dur anlatayım senin attığının modeli :

Gigabyte Windforce OC 8G GV-N506TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR7 8 GB Ekran Kartı

benim attığımı modeli :

MSI 8G VENTUS 2X OC PLUS GDDR7 8GB DLSS 4 128 Bit Ekran Kartı

hocam niyetim kimseye saygısızlık yapmak değil fakat sadece karşıt düşünce olsun diye laf olsun diye linç olsun diye yazmamayı öneririm olabilir yanlış bir paylaşım yapmış olabilirim ve siz de elinizde daha iyi bir fiyata bir ilanla gelir istediğinizi yazarsınız ve bu da benimde formdakilerin de tamamen yararına olur hepimiz yararlanırız
Eyvallah hayırlı günler kardeşim

Konu başlıklarında fiyat yer almalı, özellikle tek ürün paylaşılmış ise. Bunlara dikkat edelim.

Eski hali:

1780320399026.webp

abanana abanırım :kekw:

Hami mandıralı bile abanmaz buna

Çok büyük bir indirim değil ama şu an en ucuz 5060 ti fiyatı bu niye linçlediniz
kesinlikle katılıyorum. çok büyük bir indirim olmasa da en ucuz 8 gb 5060ti -ki o da palitin giriş seviyesi- 20.950 lira şu an.
20k bin liraya 8 gb 5060ti alıyorsun + 3bin liralık da oyun hediyesi var. kafadan 17bine gelmiş oluyor.

dur anlatayım senin attığının modeli :

Gigabyte Windforce OC 8G GV-N506TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR7 8 GB Ekran Kartı

benim attığımı modeli :

MSI 8G VENTUS 2X OC PLUS GDDR7 8GB DLSS 4 128 Bit Ekran Kartı

hocam niyetim kimseye saygısızlık yapmak değil fakat sadece karşıt düşünce olsun diye laf olsun diye linç olsun diye yazmamayı öneririm olabilir yanlış bir paylaşım yapmış olabilirim ve siz de elinizde daha iyi bir fiyata bir ilanla gelir istediğinizi yazarsınız ve bu da benimde formdakilerin de tamamen yararına olur hepimiz yararlanırız
8 gb 5060 ti önerecek var mı ki bu forumda

bu kart avrupada 17 bin tl + 25 euro steam bakiyesi + 007 oyunu hediye. sadece cs2 icin alınır mi? diğer kartlar tryle aynı ya da daha pahalı bu ucuz sadece.

16 GB olsa bile düşünürüm ama 8 gb bir ekran kartına bu devirde para vermek mantıksız

8gb ve giriş segment ürün

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri